Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 23, 2011 19:43 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ale patrzaj, Marysiu, jak to szybko poleciało, już 84 strona 8O ...
Zofia moja już coś latajacego znalazła, takie malutkie tu fruwa i Zosik goni ile wlezie, salta różne produkuje i obroty artystyczne, oraz inną akrobację uprawia :ryk: .
Normalnie czasem w nocy to bym ją udusiła gołymi rękami, ale jak tak nieraz na nią patrzę, jak jakieś głupoty wyczynia, to się do łez zaśmiewam :ryk: :ryk: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto sie 23, 2011 19:44 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jokototo pisze:żadna tajemnica, jestem pracownikiem sezonowym w TRW Automotiv

Zapytałam dziadka Googla - to dość skomplikowane :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto sie 23, 2011 19:48 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:

Czy ja wiem, 8 godzin w obozie koncentracyjnym, bułka z masłem :ryk:
najszczesliwsza

Post » Wto sie 23, 2011 19:51 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Brembo to też obóz, ale przynajmniej przyzwoicie płacili :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto sie 23, 2011 19:51 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:

to ja uściślę , to taki wielki koncern robiący różne rzeczy dla przemysłu motoryzacyjnego. Żeby było taniej zatrudniają sobie takich ludzi jak ja przez tzw. agencje pracy tymczasowej. Ja akurat tymczasowo pracuję przy poduszkach powietrznych a w "wolnym czasie" przy ozdobach choinkowych gdzie indziej .
z tym obozem to trochę przesada, chociaż nie jest to jakaś przefajna praca , oj nie
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Wto sie 23, 2011 19:56 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Troszke poczytałam o tych fimach. Wiesz co Gosia, trzymaj się tej biżuterii :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 23, 2011 20:04 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Tak jak ci mówiłam, Marysiu, choćbym znalazła pracę, to i tak będę robić, mam zamiar się rozwijać w tym kierunku i już...
Ty zapytaj TŻ-a swojego, przyjął pod swój dach tyle kociaków, to może przyjąłby też jednego chudziutkiego vipa0... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: !

vip

Post » Wto sie 23, 2011 20:11 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Jak weźmiesz rudego to pewnie mąż skapituluje :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 23, 2011 20:14 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Jak weźmiesz rudego to pewnie mąż skapituluje :mrgreen:

Ano sęk w tym, ze musiałabym wziąć wszystkie...ale to spokojne natury, oprócz Zofii :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: .
Mogę sprzątać, gotować, obrabiać footra i pomogać ci w pracy...o rany, ale se reklamę zrobiłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Wto sie 23, 2011 20:16 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
kamari pisze:Jak weźmiesz rudego to pewnie mąż skapituluje :mrgreen:

Ano sęk w tym, ze musiałabym wziąć wszystkie...ale to spokojne natury, oprócz Zofii :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: .
Mogę sprzątać, gotować, obrabiać footra i pomogać ci w pracy...o rany, ale se reklamę zrobiłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: .

A ja będę doglądała Twoich córek jako dobra ciocia :ryk: jak już się przeprowadzisz do Siedlec :ryk:
najszczesliwsza

Post » Wto sie 23, 2011 20:22 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

O widzisz, i sprawa załatwiona :ok: .
Teraz biedna Marysia sie już pewnie nie odezwie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: .
Mario, to żart był :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Wto sie 23, 2011 20:29 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ja wysiadam, Małgosia a sprawdzałaś, czy ten bilet działa?
19 masz późno, ale chyba tam coś innego też jeździ?

Mam kawę, zrobię pizzę w Paintcie
najszczesliwsza

Post » Wto sie 23, 2011 20:30 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

myśli...jak przeprowadzić...adopcję :ryk: :ryk: :ryk:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto sie 23, 2011 20:43 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

najszczesliwsza pisze:Ja wysiadam, Małgosia a sprawdzałaś, czy ten bilet działa?
19 masz późno, ale chyba tam coś innego też jeździ?

Mam kawę, zrobię pizzę w Paintcie

Ja tu zdycham, a ty mi każesz bilet sprawdzać...i tyłek :evil: .