Cudne foty, dziękuję

Chyba się już nie odważę wrzucać swoich zdjęć...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:Kocida po zmianie częstotliwości leków przeciwbólowych i włączeniu mirtrazapiny na apetyt odżyła.
Funkcjonuje w miarę nieźle. Apetyt powrócił i wcina kilka całkiem sporych posiłków w ciągu dnia.
Dziś wymacałam jej guzki przy sutkach...
hanelka pisze:Kocida po zmianie częstotliwości leków przeciwbólowych i włączeniu mirtrazapiny na apetyt odżyła.
Funkcjonuje w miarę nieźle. Apetyt powrócił i wcina kilka całkiem sporych posiłków w ciągu dnia.
Dziś wymacałam jej guzki przy sutkach...
Kocida ma guzy w uszach i już zmiany w podniebieniu.Broszka pisze:Bardzo mi przykro![]()
Chyba mi umknęło - z jakiego powodu Kocida dostaje leki przeciwbólowe?
Co do guzków to wiesz że jakby co Fundusz Onkologiczny może wspomóc...
A przy okazji, jak czuje się Barbarka?
Mam nadzieję, chociaż czasem wydaje mi się, że one bardzo już tęsknią za sobą (pani Ada i Kocida)...Agneska pisze:Kocida jeszcze się poturla, jeszcze jej się poprawi.![]()
BędąAgneska pisze:A chociaż zdjęcia Tajdzi sa cudowne, to i tak nie odpuścimy Ci zdjęć Bodzia.![]()
Barbarka czuje się nieźle. Jest taka, jak tym niedbale siadniętym zdjęciu. Niepokoi mnie jej gwiżdżący oddech, ale to jest pod stałą kontrolą. Pewnie niedługo będzie rtg, żeby sprawdzić czy nic się nie pogorszyło.Broszka pisze:A przy okazji, jak czuje się Barbarka?
Mam twarde postanowienie.ASK@ pisze:Aniu, jak ty go wyadoptujesz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości