Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Normalne - tak to wygląda w kąpieli zwłąszcza u kociaka dziewczynki - Gamisia też tak miała, chodzutkie łapki i duże stupskaZireael666 pisze:ale raczej ostatnio zwróciłam uwagę na łapki całe - po kąpieli, jak była mokra wydały mi się strasznie chude.
anulka111 pisze:Gamisia w kapieli to taka kruszynka,a jak wiemy z suchym futrem potrafi niezle wystraszyc
anulka111 pisze:Gamisia w kapieli to taka kruszynka,a jak wiemy z suchym futrem potrafi niezle wystraszyc
ewkaa pisze:Normalne - tak to wygląda w kąpieli zwłąszcza u kociaka dziewczynki - Gamisia też tak miała, chodzutkie łapki i duże stupskaZireael666 pisze:ale raczej ostatnio zwróciłam uwagę na łapki całe - po kąpieli, jak była mokra wydały mi się strasznie chude.
załóż wątek i koniecznie pochwal się swoją ślicznotoą
Watek mozesz załozyc na Koty- i poprowadzic goZireael666 pisze:ewkaa pisze:Normalne - tak to wygląda w kąpieli zwłąszcza u kociaka dziewczynki - Gamisia też tak miała, chodzutkie łapki i duże stupskaZireael666 pisze:ale raczej ostatnio zwróciłam uwagę na łapki całe - po kąpieli, jak była mokra wydały mi się strasznie chude.
załóż wątek i koniecznie pochwal się swoją ślicznotoą
doradźcie mi jeszcze, wątek to mam aż cały założyć dla jednej fotki? I jeśli tak, to gdzie go? w "koty"?
No nie dla jednejZireael666 pisze:doradźcie mi jeszcze, wątek to mam aż cały założyć dla jednej fotki? I jeśli tak, to gdzie go? w "koty"?
o rety jaka piękna - no to teraz już MUSISZ założyć wątek, bo anulka Ci nie da spokoju - fotki co mniejmniej kilka tygodniowoZireael666 pisze:Najlepsze zdjęcie Franciszki pod względem widoczności ciałka:
Paw był za szybą, bo to ten złocisty - nasze z chabrowymi szyjami są w albumie, ale miały łyse ogony co nie przeszkadzało im sie być o samiczkęMyszolandia pisze:Ło ten paw pewnie znowu śmigał na zewnątrz,tygrynio jaki ucelowany![]()
Miło było Cię widziećMyszolandia pisze:Ewy obie dziękuję Wam za jak zwykle super spotkanko![]()
i za ...
moje Słoneczko
![]()
A i bry czór przed spankiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 30 gości