Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 11, 2011 22:22 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

ktoś :evil: tutaj brzydko bardzo pisze o Caillou
Caillou? koszmarna? Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw maja 12, 2011 7:31 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Taaak, coś w tym jest - ile razy pochwalę Mrusieldę to ona zaraz cos szybciutko narzeźbi :twisted:
Kobieta z Alergią na Wódkę - dobre :!: Polać jej! :wink: :piwa:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw maja 12, 2011 7:40 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Patmol pisze:ktoś :evil: tutaj brzydko bardzo pisze o Caillou

Pasibrzucha poradziła, żeby kotów nie chwalić, tylko narzekac na nie ile wlezie, a przestaną robić do kwiatków i pod kuwetę - to jest eksperyment; nie psuj Patmol, bo a nuż się uda :mrgreen:

śliczny piesio :lol: :lol:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw maja 12, 2011 7:58 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

pozytywka pisze:
Patmol pisze:ktoś :evil: tutaj brzydko bardzo pisze o Caillou

Pasibrzucha poradziła, żeby kotów nie chwalić, tylko narzekac na nie ile wlezie, a przestaną robić do kwiatków i pod kuwetę - to jest eksperyment; nie psuj Patmol, bo a nuż się uda :mrgreen:

śliczny piesio :lol: :lol:

ja taką metodę stosuję na pociągu. Jak w myślach czy pod nosem mówię "Pospiesz się złomie" to przyjeżdża i do domu czy do pracy dojeżdżam w miarę o czasie, a jak pieszczotliwie go poganiałam, to zawsze był jakiś problem z jazdą 8)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw maja 12, 2011 8:13 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Wrócę dziś do domu i przywitam ich per złomy :ryk:
O 4tej rano usłyszałam dziś piekielny brzęk & łoskot, a następnie chłeptanie
Powlokłam się zobaczyć, czy koty spijają wodę spod ogórków i ku swojemu zdumieniu wdepnęłam w jezioro krystalicznie czystej wody u wejścia do kuchni
Obydwa sierściaki w karnym szeregu z wyrazem nadziei na pyszczkach uniosły ku mnie swe niewinne oczęta. Jedno futro ociekało wodą
Pochyliłam się nisko, bo jako krótkowidz niewiele widzę o świcie i bez okularów - taaaak - to rura od odkurzacza spadła na miskę (pewnie sama :twisted: ) z wodą czyniąc hałas tudzież siejąc wodne spustoszenie
:roll:
Jak ja lubię urozmaicone poranki
Wytarłam i nakarmiłam i wróciłam do łóżeczka - z wdzięczności przyszli do mojego pokoju bawić się piłeczką, która utkwiła im między kablami, za komputerem :twisted:
Sa tacy słodcy :evil: ale jak tych złomów dorwę Obrazekdzisiaj po pracy, to będą musieli szybko uciekać na swych krótkich owłosionych łapkach
Ostatnio edytowano Czw maja 12, 2011 8:15 przez pozytywka, łącznie edytowano 1 raz

pozytywka

Post » Czw maja 12, 2011 8:14 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

pozytywka pisze:Obydwa sierściaki w karnym szeregu z wyrazem nadziei na pyszczkach uniosły ku mnie swe niewinne oczęta. Jedno futro ociekało wodą

O mamusiu, nieźle musieli rozrabiać 8)
Puszeńko

jozefina1970

Post » Czw maja 12, 2011 8:15 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

hie hie hie taaa już widzę jak ich dorywasz................chyba tylko po to, żeby wycałować i wyprzytulać :lol:

WarKotka

Post » Czw maja 12, 2011 8:17 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

jakie poprzytulać? przecież są koszmarni i mam się ich pozbyć (jakoś tak brzmiało to zaklęcie)
:twisted:
Dostałam od koleżanki sadzonkę kocimiętki - jej kot oszalał na jej punkcie, jak wrócę, to będzie eksperyment :D
a potem ich dorrrrrrrrrwę :twisted:

pozytywka

Post » Czw maja 12, 2011 8:25 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Rura musiała sama spaść, nie ma innego wytłumaczenia, skoro od wczoraj stosujesz jedyne słuszne zaklęcia na koty 8)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw maja 12, 2011 8:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Jasne, u mnie wszystkie rury same spadają
same spadaja tez segregatory, gazety, obrus ze stołu, a nawet sama się ziemia z kwiatków wygrzebuje :twisted:

pozytywka

Post » Czw maja 12, 2011 8:40 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Ja od rana dumnie obnaszam jedną ranę kąsaną [z przytrzymaniem] na przedramieniu i pięć dekoracyjnych wkłuć z pociagnieciem rozmieszczonych symetrycznie na całej nodze - efekt burzliwej wymiany zdań na temat tego, że czarne kotki z tendencja do zwiedzania gzymsów mają obowiązek założyć szeleczki przy wietrzeniu mieszkania :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw maja 12, 2011 8:45 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

pozytywka pisze:Jasne, u mnie wszystkie rury same spadają
same spadaja tez segregatory, gazety, obrus ze stołu, a nawet sama się ziemia z kwiatków wygrzebuje :twisted:

widocznie masz nawiedzony dom :wink:

WarKotka

Post » Czw maja 12, 2011 8:52 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

AYO pisze:Ja od rana dumnie obnaszam jedną ranę kąsaną [z przytrzymaniem] na przedramieniu i pięć dekoracyjnych wkłuć z pociagnieciem rozmieszczonych symetrycznie na całej nodze - efekt burzliwej wymiany zdań na temat tego, że czarne kotki z tendencja do zwiedzania gzymsów mają obowiązek założyć szeleczki przy wietrzeniu mieszkania :evil:

sobie szeleczki załóż do wietrzenia, Kobito! :evil:
:ryk:
współczuję ran, chociaż, skoro dumnie je obnaszasz, to może powinnam zazdrościć ;)

pozytywka

Post » Czw maja 12, 2011 8:53 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Kąsana z przytrzymaniem :lol:
Puszeńko

jozefina1970

Post » Czw maja 12, 2011 9:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

owszem, mam nawiedzony dom :)
wczoraj się sama jajecznica ze stołu zjadała
same się buty z półek butowych zwklokły na podłogę, sam się żwir rozniósł po mieszkaniu, a nawet zapełzł aż na balkon
kilka dni temu sam się papier toaletowy poszarpał w zamkniętym WC i same się łomoty wieczorami czynią 8O
słychać taki nadbiegający łomot, potem przez ułamek sekundy widać rozmazaną smugę i potem łomot się oddala
Ponieważ mamy kuchnię połączoną z duzym pokojem, to ten łomot biega w kółko przez duży pokój, kuchnię, prZedpokój i znów duzy pokój
nawiedzony dom, oj tak
Obrazek

pozytywka

[poprzednia][następna]