lutra pisze:zrobiłam to dopiero po ok. tygodniu, żeby kotka miała spokój i poczuła się pewnie.
aha, no to też tak zrobię. Dzięki.
A jak Figunia? Bo Rodzyn samotny bardzo i wymaga ciągłego głaskania.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:zrobiłam to dopiero po ok. tygodniu, żeby kotka miała spokój i poczuła się pewnie.
Pasibrzucha pisze:Coś takiego! A dopiero co Rodzyn Leosia osykiwał z góry na dół
Pasibrzucha pisze:E, w fotoszopie doklejone, widać przecież![]()
Dziecięca strona natury Leosia się objawia
jozefina1970 pisze:Biedna Słomeczka ale jaka słodka
Pasibrzucha pisze:Ogłaszam wszem i wobec, żeby być czujnym, bo dziś po południu zarzucę Was zdjęciami maluchów i Słomki
Annazoo pisze:Co robić?
Ta kotka będzie skarbem dla jakiegoś człowieka, tak jest przymilna. Ale do tego czasu...
]
Zlloty pisze:Annazoo pisze:Co robić?
Ta kotka będzie skarbem dla jakiegoś człowieka, tak jest przymilna. Ale do tego czasu...
]
Wczoraj kupiłem kocie feromony, by odstresować moje koty i przyspieszyć proces oswojenia się z nowym kocim lokatorem - działają całkiem nieźle. Jak chcesz, mogę do Ciebie podjechać, co by psiknąć Słomce parę razy dla rozluźnienia. Ewentualnie możesz jej podrzucić tabletkę uspokajającą na bazie waleriany - na niektóre koty też to działa uspokajająco. W razie czego pisz na priv.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości