Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Bry, ŁaciśkuDlacego mnie jesce nie odwiedziłeś w nowej cęści?
Inka
maciejowa pisze:Dzień dobry! Wstałam fatalnie połamana. Trzasnął mi odcinek piersiowy, a jak na złość dzisiaj jasełka i Wigilia u Mateusza w szkole. A jestem jedną z organizatorekA jak mam organizować kiedy tak mnie boli, że ruszać się nie mogę? Szlag by to trafił
Inka
Ależ jestem pewny Ineczko, że już tam byłem wczoraj. I dzisiaj też!
Ł.
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Dzień dobry! Wstałam fatalnie połamana. Trzasnął mi odcinek piersiowy, a jak na złość dzisiaj jasełka i Wigilia u Mateusza w szkole. A jestem jedną z organizatorekA jak mam organizować kiedy tak mnie boli, że ruszać się nie mogę? Szlag by to trafił
Inka
Ł.
To ja jestem gapcia, bo wcorajsej wizyty nie zauwazyłam![]()
trawa11 pisze:ojejku![]()
wspołczuję tego bólu![]()
a moze jednak sie rozejdzie![]()
![]()
maciejowa pisze:trawa11 pisze:ojejku![]()
wspołczuję tego bólu![]()
a moze jednak sie rozejdzie![]()
![]()
Raczej nie. Jak mnie złapie, to trzyma kilka dni...
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Bry, ŁaciśkuDlacego mnie jesce nie odwiedziłeś w nowej cęści?
Inka
![]()
![]()
![]()
Ł.
jozefina1970 pisze:Plastry może i niezłe ale to trzeba w domu siedzieć i rozgrzewać a nie po szkole latać
Ciepła pisze:jozefina1970 pisze:Plastry może i niezłe ale to trzeba w domu siedzieć i rozgrzewać a nie po szkole latać
chociaz te plastry moze pomoga jej funkcjonowac jakos na tych jaselkach skoro jest organizatorka..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka, Tygrysiątko, zuza i 43 gości