matka maruda pisze:anulka111 pisze:Jak wytłumaczyć mlodemu mco ,ze nie jest kotem balkonowym?
To jest awykonalne

Obawiam sie ,ze masz rację-Rys jest niereformowalny ,jak chodzi o wychodzenie na balkon,podobnie Smakusia .....dzis zaliczyly juz dwa balkonowania jak brat przyszedl i wychodzil.....zaraz bede myc balkon i parapety -jak znam zycie....znowu beda sobie mrozic tylki na balkonie

Kłoda oblepiona sniegiem jest świetna wg rysia do lezenia na sniegu brzuszkiem.......coz ja nie mam lokatego brzuszka z przynajmniej 8cm futerka
Tylko Gucio jest rozsadny i dogrzewa sie na parapetach nad kaloryferami
Dzsiaj mam wolny dzien ,wiec ogladam harce kotów

Od rana byly juz dwie polowy meczu. Pierwsza polowa-Gucio wskoczył na Rysia i faulował probujac go ususic
Druga polowa rozegrała sie po przerwie,Rys rozdarł pysio ,bym odkrecila kran w łazience-napil sie wody i z rozbiegu zaatakowal podstepnie ( tylko ja widzialam trzesacy sie przyczajony tyłek Rysia) Gucia-bylo duszenie i latajace ogony. Po czym oglosili gracze przerwę-nie wiem jak dlugo potrwa,bo aktualnie towarzystwo myje sie
Smakusia zaprowadzila mnie dajac sie glaskac po tyleczki i łaszac sie pod blat na ktorym miesko dochodzi do temperatury pokojowej-chyba sugeruje ,ze pora kroic wolowinke. Ciekawe ,czy po wzmocnieniu wołowinka bedzie dogrywka
Dama oczywiscie nie dala sie przylapac na bitce z kocurami,przeciez damy tak sie nie zachowuja prawda?

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.