Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 30, 2010 18:59 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Flortee pisze:ślinotok juz poszedł, Stopka znowu gada, Ania troche marudzi, że miło było w ciszy, ale najważniejsze że zdrówko jest Ania mowi też. A Fruzia śpi na akwarium ciągle, bo tam ciepło. Zimowe miejscówki zlokalizowane, w trakcie rozpoznania i adaptacji.

Stefcia opanowała pódło koło karoryferka

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Sob paź 02, 2010 12:54 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Ciotka pozdrawia wszystkich agentów, a mało czasu ma teraz dla komputerka.
Ostatnia mała adeptka poszła do nowego domku i szkoli tam się sama, jak również młodego czarnuszka. To będą agenty nocne.
Kombinuję mocno jak tu zwabić Bazylkę na zimę do gabinetu, coraz zimniej się robi....

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Sob paź 02, 2010 13:46 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Melduję, ze najlepiej się się śpisia na tych ciepłych białych lulkach, na któle Duzi mówią kalafioly
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon paź 04, 2010 12:53 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Szom tótej Stefcia muwi

CatherineTheGreat

Post » Pon paź 04, 2010 12:54 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

CatherineTheGreat pisze:Szom tótej Stefcia muwi

<hopsa><hopsa>

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon paź 04, 2010 14:16 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Melduję ,że w kantynie mam nową zabawę 'w pacynkę'. Aspiranka Pacynka bryka do mnie a ja z pozycji siedzącej odbijam ją wdzięcznie łapką. Ona robi fikołka. I znów podbiega i znów ją odbijam. Taka gra na refleks oraz wytrzymałość.
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Pon paź 04, 2010 19:24 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

mih pisze:Melduję ,że w kantynie mam nową zabawę 'w pacynkę'. Aspiranka Pacynka bryka do mnie a ja z pozycji siedzącej odbijam ją wdzięcznie łapką. Ona robi fikołka. I znów podbiega i znów ją odbijam. Taka gra na refleks oraz wytrzymałość.
kap.klos.Laoś

a czy Pacynka jeszt od pacania Stefcia ciekawa

CatherineTheGreat

Post » Pon paź 04, 2010 19:55 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Ania i Mateuszek życzą wszystkim agentom i aszpirantom duuuużo miłości i ciepełka i kocimiętki i w ogóle w ogóle.. z okazji ich święta :torte:
..A Stopka i Fruzia buzie całują :)
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Pon paź 04, 2010 20:00 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Flortee pisze:Ania i Mateuszek życzą wszystkim agentom i aszpirantom duuuużo miłości i ciepełka i kocimiętki i w ogóle w ogóle.. z okazji ich święta :torte:
..A Stopka i Fruzia buzie całują :)

Stefcia się cieszy dzieńkóje i terz bózie całóje

CatherineTheGreat

Post » Pon paź 04, 2010 20:13 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

To ja agent Zenek, nowy u Iwci.
Nie ma kto zdawać meldunków, więc teraz ja zastąpię dziewczyny.
Cośka ma się bardzo dobrze w nowym domu, nauczyła już swoich Dużych, że wstaje się gdy ona jest głodna ;)
Stasia właśnie pojechała na placówkę i werbuje nowa czarna agentkę.
To ja agent Zenek
ObrazekObrazek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon paź 04, 2010 20:33 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

matko kohana matko kohana tak Kasia muwi na Zenusia i patży w kąmpóterek i jeszcze rasz muwi tak

CatherineTheGreat

Post » Pon paź 04, 2010 20:35 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

CatherineTheGreat pisze:matko kohana matko kohana tak Kasia muwi na Zenusia i patży w kąmpóterek i jeszcze rasz muwi tak

o o oooo Stopka widzi ze Kasia już ugotowana jest :) :)
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Pon paź 04, 2010 20:38 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Flortee pisze:
CatherineTheGreat pisze:matko kohana matko kohana tak Kasia muwi na Zenusia i patży w kąmpóterek i jeszcze rasz muwi tak

o o oooo Stopka widzi ze Kasia już ugotowana jest :) :)

Stefcia muwi rze Agent Pżyjaciołek ma raczję bo Kasia i Cynósia tak koha i Zenuś taki jak Kasia najmbardziej lóbi a rze Stefcia to wie to jak się jej coś nie widzi to w śmatki sióra i Wftedy Kasia tylko Stefcią żajęnta

CatherineTheGreat

Post » Pon paź 04, 2010 20:40 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Zenuś jest cudnyyyyyyyyy.
Malutki ma dopiero ok, trzech miesięcy, ale cudnie głośno mruczy i już uczy się dawać buziaczki.
Szuka domu 8)
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

[poprzednia][następna]