kalair pisze:Dziewczęta nie imprezowały, i znacznie lepiej sobie radziły w ciemnościach Mru!Grzały się przy kominku, albo łazily i denerwowały ludzi. Znaczy nas, nie dając spać.

Biedne moje koteczki...
Mru oburzony
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dziewczęta nie imprezowały, i znacznie lepiej sobie radziły w ciemnościach Mru!Grzały się przy kominku, albo łazily i denerwowały ludzi. Znaczy nas, nie dając spać.
kalair pisze:Dorotka, super rady fryzjerskie!![]()
![]()
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dziewczęta nie imprezowały, i znacznie lepiej sobie radziły w ciemnościach Mru!Grzały się przy kominku, albo łazily i denerwowały ludzi. Znaczy nas, nie dając spać.
![]()
Biedne moje koteczki...
Mru oburzony
Dorota pisze:kalair pisze:Dorotka, super rady fryzjerskie!![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dziewczęta nie imprezowały, i znacznie lepiej sobie radziły w ciemnościach Mru!Grzały się przy kominku, albo łazily i denerwowały ludzi. Znaczy nas, nie dając spać.
![]()
Biedne moje koteczki...
Mru oburzony
Że co proszę Mrusiu? ONE BIEDNE NIBY?!![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:
![]()
Biedne moje koteczki...
Mru oburzony
Że co proszę Mrusiu? ONE BIEDNE NIBY?!![]()
Bo:
One nie laza. One przemieszczaja sie z gracja.
One nie denerwuja ludzi. To ludzie dziwni sa.
Mru obronny
Sihaja pisze:Witam w wesoły poranek
Sihaja pisze:Moje słoneczka bawią się workiem foliowym. I nie chcą przy mnie iść do kuwety. A ja muszę pobrać próbki... Czuję, że zrobiłam nerwową atmosferę, lecąc za każdym razem do łazienki za nimi i teraz będzie trudno... No, zobaczymy
Bo ja, wiesz, jak u jednego coś nie tak to od razu postanowiłam przebadać Gaję i Joachima...
kalair pisze:Śpię...
Splątały się łapki-
Sihaja pisze:Moje słoneczka bawią się workiem foliowym. I nie chcą przy mnie iść do kuwety. A ja muszę pobrać próbki... Czuję, że zrobiłam nerwową atmosferę, lecąc za każdym razem do łazienki za nimi i teraz będzie trudno... No, zobaczymy
Bo ja, wiesz, jak u jednego coś nie tak to od razu postanowiłam przebadać Gaję i Joachima...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości