Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:Widziałam małego, białego kociaka, jak śmiga po osiedlu. Nie daje się złapać. Zimno...
hanelka pisze:Widziałam przed chwilą, jak Klarusia korzysta z ogólnokociej kuwety w łazience...
carmella pisze:Niech się zwierza nie wygłupiają i nie chorują
Hanelko, nasz pies od roku sika krwią - wyniki krwi idealne, na usg nerki w stanie takim, że ciężko orzec, że to w ogóle nerki sąAle apetyt ma wielki, ciągle mu mało, na wszystko się rzuca i pożera. My już chyba nic nie możemy zrobić
hanelka pisze:Widziałam przed chwilą, jak Klarusia korzysta z ogólnokociej kuwety w łazience...
hanelka pisze:Otwieram rano oczy i co widzę?! Klarunia siedzi sobie na drapaku!!!![]()
![]()
![]()
Zdążyłam złapać za aparat...
hanelka pisze:Otwieram rano oczy i co widzę?! Klarunia siedzi sobie na drapaku!!!![]()
![]()
![]()
Zdążyłam złapać za aparat...
hanelka pisze:Widziałam małego, białego kociaka, jak śmiga po osiedlu. Nie daje się złapać. Zimno...
wieczorem, muszę z roboty wrócić...mar9 pisze:no i......![]()
![]()
Z drzewa nam wczoraj spierniczył - wykonał skok nad głowami, śmignął pod samochodem i tyle go widzieli.ASK@ pisze:o cholerka!Taka zimnica![]()
Na mój widok ucieka. Muszę chyba popracować nad urodą.ASK@ pisze:Widzę,ze Klarunia ma się coraz lepiej i śmielej poczyna
hanelka pisze:Na mój widok ucieka. Muszę chyba popracować nad urodą.ASK@ pisze:Widzę,ze Klarunia ma się coraz lepiej i śmielej poczynaJednak dorwana, rozmrucza się natychmiast i rozluźnia. Kochana jest. I taka drobniutka. Jak Kocida.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, januszek, pibon i 19 gości