Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 24, 2010 9:25 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Ja bym też podała link dalej, jeśli można.
Książki, please, na maila również:)
Ile byś chciała za świecznikusa? Choć w sumie już kupiłam podobny w Anglii, ale napisz mi ile byś chciała.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro lut 24, 2010 9:32 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

mokkunia pisze:Inga linka wyprzedażowego można podać w świat? Bo w pracy mam zainteresowanego :)
I gdzie ma pisać w sprawie negocjacli cenowych? Na prywatnego maila? :)

pewnie, że można podać i linka i maila.
Wczoraj starczyło mi tylko siły na wstawienie tych fotek na picasę. Jak sobie pomyślę, że miałabym robić każdej sztuce osobne ogłoszenie, to mi włosy dęba stają :strach: pamiętajcie, że to dopiero połowa, albo mniej...
Może ktoś wie, czy można na portalach ogłoszeniowych napisać pojedyncze ogłoszenie, coś w rodzaju "wyprzedaż wyposażenia mieszkania" z linkiem do obrazków? czy to łamanie jakichś tam regulaminów?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lut 24, 2010 9:53 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

widziałam chyba w gratce papierowej takie ogłoszenie.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro lut 24, 2010 16:24 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Jesssooo 8O
To nie jest gromadzone od pokoleń, tylko wszystko Wasze :?: :!:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lut 24, 2010 18:53 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Doczytałam i: 8O
Ale domku prawie w mieście gratuluję :D

Szkoda, że tak daleko, bo jak bym wpadła na waszą wystawkę... :twisted: (stolik kawowy z szufladkami mnie zachwycił :oops: ), ciekawa jestem, co jeszcze wystawicie :P
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro lut 24, 2010 22:49 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

AYO pisze:Jesssooo 8O
To nie jest gromadzone od pokoleń, tylko wszystko Wasze :?:

http://picasaweb.google.pl/107869163010 ... directlink
dopiero teraz się możesz zacząć dziwić, koleżanko :lol: uzupełniłam trochę

Kicorek pisze:Szkoda, że tak daleko, bo jak bym wpadła na waszą wystawkę... :twisted: (stolik kawowy z szufladkami mnie zachwycił :oops: )

ależ my zdajemy sobie sprawę z tego, że nie sprzedamy tego w samej Łodzi. Jakby się np. uzbierało kilkoro chętnych na różne rzeczy z jednego miasta - będziemy myśleć. A do Twojego mieszkania bardziej pasuje taki sam stoliczek, ale jaśniejszy 8)

Merytorycznie: Georg ma strupa wielkości pięciogroszówki :twisted: Nie wiem skąd, za to usiłuję mu go zeskubać :oops:

Georg-inia

Post » Śro lut 24, 2010 23:23 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

łał! 8O 8O
ale fajnie!
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw lut 25, 2010 0:05 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

nocną porą zajrzałam na wystawkę - cuda, po prostu cuda !
Strasznie spodobał mi się lampa stojąca :1luvu:
droga? :oops:

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Czw lut 25, 2010 0:37 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Wręcz pożądam szklanego kompletu powyżej popielniczki i popielniczki takoż :1luvu:
Proszę o szczegóły na pw :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw lut 25, 2010 0:41 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Georginia, ceny sugerowane by się przydały :wink: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Czw lut 25, 2010 0:45 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Popieram 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw lut 25, 2010 8:17 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Uwielbiam buszować wśród skarbów :wink: Niestety nie mam tzw. środków, więc buszuję na sucho :roll: I sobie platonicznie pożądam :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lut 25, 2010 8:31 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

słuchajcie, ja Was strasznie przepraszam, że nie odpowiadam na pw :oops: ale po prostu czas mi się skurczył. Wczoraj siedziałam nad tymi zdjeciami do północy prawie, a rano muszę do pracy i to niestety do ciężkiej, bo wysyłam firmę na targi więc mam multum roboty. Ale wszystkich chętnych skrzętnie zapisuję i mam nadzieję zacząć dziś wieczorkiem odpowiadać. I od razu mówię: ponieważ moja wiedza, co do rzeczywistych wartości tych przedmiotów pochodzi w większości przypadków z internetu, tak więc WSZYSTKIE CENY BĘDĄ DO NEGOCJACJI! ;)

Monostra, ja się zastanawiałam nad podaniem cen wyjściowych przy zdjęciach, ale nie mam pojęcia, czy wolno sobie tak na picasie "handlować"?

AYO, poproszę o określenie terminu "komplet" w tym przypadku :lol: bo powyżej popielniczki, ze szkła znalazłam paterę, te półmiseczki "rybne", prostokątny półmisek plus trzy michy, w tym jedna z salaterkami :lol:

Georg-inia

Post » Czw lut 25, 2010 8:38 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

"duża misa i salaterki do niej" :P
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw lut 25, 2010 8:39 Re: Georg i Klemens. W oczekiwaniu na przeprowadzkę. Wystawka ;)

Inga nie można :twisted:

Tak jak nie można handlować na ulicy bez zapłacenia podatków. Olać system ;)

Fajne masz rzeczy :D (moja mama ostatnio kupiła 80letnią maszynę do szycia, taką zdobioną z 2 metrowym stołem. Maszyna ma ten plus, że stanie w miejscu telewizora, a ma kupi telewizor do powieszenia:D)

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

[poprzednia][następna]