_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Żegnaj mała bohaterko, żegnaj słonko Dostałaś od dziewczyn kawał dobrego życia..... Tak bardzo mi smutno Fioletowy Księżycu, Rodzino Fioletowego Księżyca dziękuję Wam za to, co daliście tej biednej kocinie.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Pamietam sprawe Skierki.. chyba cale forum trzymalo kciuki za szczesliwy domek dla tej malej bohaterki.. Fioletowy Ksiezycu.. dzieki za wszystko, co zrobiliscie dla Skierki.
Brykaj Malutka na teczowych polankach.. [*] Smutno..
Dziękujemy Wam za wsparcie kochane To bardzo ciężki czas. Jest nam okropnie smutno. Aż ciężko mi pisać (((( Dzisiaj pochowaliśmy Skiereczkę na cmentarzu dla zwierząt przy schronisku w Bytomiu. Nie potrafię się z tym pogodzić. Caly czas miałam nadzieję, że jednak uda nam się jej pomóc i zostanie z nami dużo dłużej. To był najsłodszy, najukochańszy kotek na świecie. Problemy zaczęły się miesiąc temu. Skierka przestała jeść i słabła w oczach. Karmiliśmy ją pipetką i strzykawkami specjalnymi karmami weterynaryjnymi. Ale organizm był już wycieńczony, serduszko coraz słabsze. Na dzień przed śmiercią bardzo jej się polepszyło. Dużo zjadła. Spała z nami w łóżku. A potem rano coś się stało. Zaczęła bardzo ciężko oddychać. I popołudniu umarła mi na kolanach :'(((
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Szanowna Pani ! Proszę mi wierzyć - przeryczelismy z żoną niedzielę. Jesteśmy zaszokowani bydlęctwem dinozaura, który się p[oważył na takie zachowanie... Biedulka miała Miłość i Opiekę u Pani...choć na jakiś czas - który Kochanej pozostał Brykaj Skiereczko - Tam Cię nikt nie skrzywdzi
['] wielki smutek, poryczałam się, bo wspomnienia wróciły, ale też radość gdzieś w kąciku przysiadla, że Kocinka dostała tak wspaniały domek i Dużych na tę resztę lat swojego żywota! Żegnaj Skierko...