A jakieś nowe foteczki czarnego brata z okazji tej wizyty to będąGosiak104 pisze:Babci Marii dziękujemy za miłą wizytę![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A jakieś nowe foteczki czarnego brata z okazji tej wizyty to będąGosiak104 pisze:Babci Marii dziękujemy za miłą wizytę![]()
ewkaa pisze:Wynikówn już gratulowałam
Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:Wynikówn już gratulowałam
Nie będą, Maria dopiero jutro jedzie do młodszego brata, więc dzisiaj nie zabrała aparatumówiłam Ci, żebyś się fot nie spodziewała
anulka111 pisze:Co slychac?
anulka111 pisze:Czy ja tez musze wstawic emotki ,bys zrobila foteczki mlodemu,a w relacjach moglabys byc bardziej rozwlekla![]()
anulka111 pisze::ryk: Bedziesz meczyc kotecka kapiela i focic .....hohoho sama ,czy bedziesz miala pomoc?
anulka111 pisze:Super to ja poprosze o komiks instrukcje bym wiedziala jak prac Rysia
Gosiak104 pisze:anulka111 pisze:Super to ja poprosze o komiks instrukcje bym wiedziala jak prac Rysia
Postaram się zapamiętać i specjalnie dla Ciebie taką obrazkową instrukcję stworzę
Gosiak104 pisze: dzisiaj zdałam swoje pierwsze egzaminy na techniku weterynariioba na 5
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 121 gości