"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
A ja się pochwalę, bo spotkałam dzisiaj Ariel i Gwoździka w lecznicy Dopiero teraz doczytałam, jak biedaczek choruje... Ale jaki to miziak słodki, jak podstawia główkę do głaskania, jak mruczy... cudowny kot
Ariel - mocne kciuki trzymam za Seniorka - musi być lepiej i już!
Wczoraj oddaliśmy do badania krew. Niestety, wyniki nie napawają optymizmem .
Wprawdzie po odstawieniu dożylnych kroplówek nieco podniósł się hematokryt, ale podniosły się także parametry nerkowe. Potas spadł do poziomu 3,3 (norma od 4,1).
Tyle dobrego, że przestał chudnąć.
Niestety, rano, po tygodniu przerwy znów zwymiotował .
Teraz śpi na słońcu.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie! [...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"
Od soboty odpuściliśmy i Gwoździk dostaje tylko dwa leki.
Jest potwornie blady. Dużo śpi. I je dużo trawy.
Apetyt ma średni, chociaż przysmaki zjada chętnie.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie! [...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"
Agnieszko ale rodzina Ci sie strasznie powiekszyła. Dziękuje CI za pomoc ,ta kotka z mojej ulicy juz wczoraj odebrana z lecznicy i poszła do domu pani karmicielki ,juz nie bedzie przepędzana przez koscielnego z terenu koscioła. Jeszcze raz dziekuje.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)