Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:mir.ka pisze:ewkkrem pisze:Nie wpadłam na ten pomysł![]()
Lecę tracić pieniądze
i udało Ci się stracić?
Akurat to potrafię robić koncertowo.
Kupiłam 11 książek
Aj, może niepotrzebnie dałam ten link.![]()
We Wrocławiu byłam w sumie 2x, ale nie śledziłam krasnali. Robią dobrą robotę, szczególnie z kłódkami.![]()
.
mir.ka pisze:... Tylko?![]()
Wszystkie Chmielewskiej?
Mnie mąż zrobił nową półkę na książki, nawet sporą, w sumie 2,7 metra (4 półki po 90 cm) to na jakiś czas mi wystarczy miejsca
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:mir.ka pisze:ewkkrem pisze:Nie wpadłam na ten pomysł![]()
Lecę tracić pieniądze
i udało Ci się stracić?
Kupiłam 11 książek
We Wrocławiu byłam w sumie 2x, ale nie śledziłam krasnali. Robią dobrą robotę, szczególnie z kłódkami.![]()
.
Może krasnali wtedy jeszcze nie było. MaryL wiedziałaby od jakiego czasu się pojawiają.
jolabuk5 pisze:Piękny ogród!
ewkkrem pisze:Nie chce ktoś przyjechać do Włocławka na kilka dni?
Lokal za darmochę, a właściwie za opiekę nad trzema rozbójnikami. Oj, pojechałabym sobie wtedy do Wrocławia, popodziwiała ogrody, poszukała krasnali, ehhh
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:mir.ka pisze:ewkkrem pisze:Nie wpadłam na ten pomysł![]()
Lecę tracić pieniądze
i udało Ci się stracić?
Kupiłam 11 książek
.
Zdecydowanie zaszkodziłaś mojej kieszeni. Jakieś odszkodowanie może?
mir.ka pisze:... Tylko?![]()
Wszystkie Chmielewskiej?
Mnie mąż zrobił nową półkę na książki, nawet sporą, w sumie 2,7 metra (4 półki po 90 cm) to na jakiś czas mi wystarczy miejsca
Większość. Załapała się do mnie jeszcze Grochola, Bonda i Rogala. W związku z powyższym, rozważam zakup regału na książki i kombinuję, gdzie go postawić
MaryLux pisze:Mogę się zaopiekować rozbójnikami od 13 lipca
MaryLux pisze:mir.ka pisze:ewkkrem pisze:mir.ka pisze:ewkkrem pisze:Nie wpadłam na ten pomysł![]()
Lecę tracić pieniądze
i udało Ci się stracić?
Kupiłam 11 książek
.
Może krasnali wtedy jeszcze nie było. MaryL wiedziałaby od jakiego czasu się pojawiają.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Mogę się zaopiekować rozbójnikami od 13 lipca
Lepiej być na miejscu we Wrocławiu i oprowadzać zwiedzającą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 144 gości