Kiedy mieszkała w ogródku Migusia[*] to rzadko widzislam resztki gołębia....I kiedyś ja widzialam jak amciala tego gołębia, ale Łatka nie.
Zjadla teraz 2/3 saszetki. Były mizianki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Teoretycznie może polować. Czasem widzę że jest jeszcze całkiem bystra. Nie widzę śladów skutecznego polowania.
Kiedy mieszkała w ogródku Migusia[*] to rzadko widzislam resztki gołębia....I kiedyś ja widzialam jak amciala tego gołębia, ale Łatka nie.
Zjadla teraz 2/3 saszetki. Były mizianki.
Anna2016 pisze:Miau Sabcia, jak u Was pogoda? Biało??? U nas było około zera rano, zjadłam ładnie i popiłam sporo, duża wpadła na pomysł że jeśli nie będzie to absolutnie konieczne, to z rana nie będzie mi dawać żadnego lekarstwa do jedzonka, żebym się nie zniechęciła rano...
Chyba sroki (?) wyrzucają codziennie śmietki z worka śmieciowego w ogródku: a to zużyte papierowe ręczniki, a to tacki z niedojedzonym jedzeniem, a to miseczki po piciu itp. Ten worek śmieciowy jest jasnozielony. Duża kupi ciemnoszary, może nie będzie przyciągał ptaków![]()
Dobrego dnia Kotełki i Ciocie
Łacia
Anna2016 pisze:Dziękuję Sabciuobiadek zjadłam ładnie
Ł.
MB&Ofelia pisze:Sabcia. Duża nam daje miąso i jeszcze więkcej miąsa, ale czasami daje mię puszeczku. Mówi że to puszeczku dla rekąwalescętki i że jezd dobra dla mojej czustki. No jak tak to amciam i nawet czasami łaskawnie dam spróbować Ciornej, niech ma.
Gina. Ja też nie wię po co domciowi dżwi jak dżwi już sąNo ale kto zrozumi Duże.
Łatka. Fajmnie że amciałaś obiadek, życzę ci mniamuśnej kolacyjku.
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 7 gości