Moli25 pisze:Cześć Małgosiu.
Jak tam zleciał tydzien?
Lepiej juz relacje?![]()
Czekamy na zdjecia
I moze juz czas zmienić tytuł?
Tydzień zlecial za szybko, relacje może nie tak do końca dobre ale już poprawne
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Cześć Małgosiu.
Jak tam zleciał tydzien?
Lepiej juz relacje?![]()
Czekamy na zdjecia
I moze juz czas zmienić tytuł?
Gosiagosia pisze:Zdjęcia będą tylko muszę zgrać na laptopa, nie umiem wstawiać z komórki, próbowałam ale chyba coś nie tak zrobilam bo nie weszły na watek.
lilianaj pisze:Miłego dnia Gosiu!
Ewa L. pisze:O to miło spędzasz czas na działeczce. Koty relaksują się w domu korzystając z nieobecności Emi.
Bunio& Daga pisze:Powrotu do ,,fabryki " bardzo współczuje![]()
Działka to wielka radość ale i ogrom pracy.Od wiosny do jesieni.
Pogoda dzisiaj była prześliczna i mam nadzieję ,ze chociaż to wynagrodziło Ci trudy pracy.
Napracowałas sie przed samym końcem urlopu.Teraz własnie przedało by Ci sie wypocząć.
Jak Emi po pierwszym pobycie na działce ?
Gosiagosia pisze:Bunio& Daga pisze:Powrotu do ,,fabryki " bardzo współczuje![]()
Działka to wielka radość ale i ogrom pracy.Od wiosny do jesieni.
Pogoda dzisiaj była prześliczna i mam nadzieję ,ze chociaż to wynagrodziło Ci trudy pracy.
Napracowałas sie przed samym końcem urlopu.Teraz własnie przedało by Ci sie wypocząć.
Jak Emi po pierwszym pobycie na działce ?
Basiu Emi poczuła się dobrze na działce wyczuła nornice i kopala w jej norce.
Nawet nie wiesz jak mi się chce iść do pracy i zostawiać na tyle godzin Emi samą z kotami. Myślę że będzie dobrze.
Narobiona jestem niby tylko liście grabilam i odżywki sypalam ale to i tak dużo po zimie gdy człowiek się mniej rusza. Życzę miłego dnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości