Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Nie. Inusia zawsze była spokojna. Chyba że z zazdrości tłukła inne koty. A darła się tylko u weta. A po powrocie była spokojna do momentu, kiedy chciałam wyjść z domu. Wtedy na całą klatkę ją było słychać.
klaudiafj pisze:
Ale słodziutki maluszek![]()
![]()
Czy Inusia się wydziera lub wydzierała kiedyś?
Takie pytanie przyszło mi do głowy, bo jest cała czarna, a moja czarna w chwili, kiedy to piszę, wydziera się w salonie na całe gardło.A nie jest sama, bo jest z m i z Marysią. I żeby było śmiesznie Marysia nie śpi, tylko chodzi z Tosią po mieszkaniu, więc Tosia nie jest pozbawiona zainteresowania, a mimo to i tak się drze. Teraz przyszły do mnie do pokoju to jest cisza
![]()
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:
Ale słodziutki maluszek![]()
![]()
Czy Inusia się wydziera lub wydzierała kiedyś?
Takie pytanie przyszło mi do głowy, bo jest cała czarna, a moja czarna w chwili, kiedy to piszę, wydziera się w salonie na całe gardło.A nie jest sama, bo jest z m i z Marysią. I żeby było śmiesznie Marysia nie śpi, tylko chodzi z Tosią po mieszkaniu, więc Tosia nie jest pozbawiona zainteresowania, a mimo to i tak się drze. Teraz przyszły do mnie do pokoju to jest cisza
![]()
Klaudia a zaczynaj gwizdać jak Tosia zaczyna arie odstawiać![]()
Ja naprawdę nie widziałam takich kojotokotow![]()
Cześć Inka Pigulinka
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Zostałam dziś znieważniona. Duża robiła koklety ze świnku, no to se chciałam popróbować mniamuśnego świnku i polizałam. A Duża mię przegoniła i napsikała na mię! Na mię! Książniczkę! Wyobrażasz se to? Jezdę tak oburzona, że nie miauczę do Dużej.
Książniczka Ofelja
Ewa L. pisze:Cześć Inuś !
Ewa L. pisze:Cześć Marys !
Ewa L. pisze:Cześć Dziewczyny !
Ewa L. pisze:Co porabiacie ?
Ewa L. pisze:Jaka u was pogoda ?
Ewa L. pisze:Mizianki dla Inusi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 125 gości