Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Ja o 1 w nocy wyglądałabym jak nieboszczykserio, bardzo podziwiam ludzi którzy pracują albo na nocki albo chociaz wracają do domu po polnocy
ja o 21 juz włączam ziewanie, a jak przyłożę głowę do poduszki to OD RAZU spie. Bomba mnie nie obudzi
Moli25 pisze:Ja o 1 w nocy wyglądałabym jak nieboszczykserio, bardzo podziwiam ludzi którzy pracują albo na nocki albo chociaz wracają do domu po polnocy
ja o 21 juz włączam ziewanie, a jak przyłożę głowę do poduszki to OD RAZU spie. Bomba mnie nie obudzi
PixieDixie pisze:OO matko oniemialam czytajac o tych robakach... o matko... wrrr niepojete...
JAk to dobrze ze masz takie cudowne dziewczyny... koty wyciagaja bol.. wierze w to.
Trzymaj sie Ewcia..
agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
![]()
co słychować ?![]()
a jakbyś miała namiary albo któraś z Was na jakiegoś dilera dopalaczy to ja chętnie takowego zapoznam![]()
kawa nie działa a żyć trzeba
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
![]()
co słychować ?![]()
a jakbyś miała namiary albo któraś z Was na jakiegoś dilera dopalaczy to ja chętnie takowego zapoznam![]()
Cześć Agusia!
Ja cały czas wybieram się do właściwego lekarza ale przynajmniej do jednego z tych specy potrzebuję skierowania. Ale i tak pójdę .
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
![]()
co słychować ?![]()
Cześć Agusia!
Ja cały czas wybieram się do właściwego lekarza ale przynajmniej do jednego z tych specy potrzebuję skierowania. Ale i tak pójdę .
ja też muszę pójść po inne leki bo te co biorę coraz mniej działają, nawet jak biorę po dwie tablety
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:I bardzo dobrze, idź jak najszybciej Ewuś
Muszę bo zwariuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości