Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Niezłe poszalalas Ewciuoby panienki były zadowolone
![]()
To co Ci sie dzieje z ta nogabo ja nie w temacie jestem??? To jakaś maść z antybiotykiem by sie przydała skoro ropa leci.
Dużo zdrówka .
Ja dzisiaj pod kołderka z temperaturka leżę. Ale Amy mnie pilnuje wiec będzie ok
Ewa L. pisze:Zbieram się i idę do rodzinki na niedzielne dożywianie .Po obiadku może się wybiorę ......jeszcze nie wiem gdzie .
Trochę u nas wieje i łeb chce urwać ale co mi tam.
Miłego dzionka życzę i leniwej niedzieli.
Ewa L. pisze:Zbieram się i idę do rodzinki na niedzielne dożywianie .Po obiadku może się wybiorę ......jeszcze nie wiem gdzie .
MonikaMroz pisze:Zdjęcie Amy Ewciu![]()
Moja mama tez ma okropne żylaki. Stopy to ma az fioletoweale takie coś jak Ty mówisz to jej sie nie robi. No ale żylaki to okropna rzecz. Oby to srebro pomogło.
![]()
Zdrówka![]()
![]()
To w sumie przy Twoim stanie nóg powinnaś mieć lżejsza prace zeby te nogi sie nie męczyły.
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:Zbieram się i idę do rodzinki na niedzielne dożywianie .Po obiadku może się wybiorę ......jeszcze nie wiem gdzie .
SMACZNEGO
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Zbieram się i idę do rodzinki na niedzielne dożywianie .Po obiadku może się wybiorę ......jeszcze nie wiem gdzie .
Odpoczywaj i smacznego obiadku życzę. Zdjęcia dziewczynek ekstra.Pozdrawiamy niedzielnie.
MB&Ofelia pisze:Witamy się niedzielnie i smacznego życzymy![]()
Ja się dzisiaj dożywiam sama, wlaśnie robię gulasz z pieczarkami.
Żeby się nóżka zagoiła![]()
![]()
PS. Zamówienie rzeczywiście imponująceJa moim pannicom rzadko kupuję zabawki, bo i tak najlepszą zabawką jest... kawałek sznureczka albo plastikowe kółeczko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 67 gości