Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA str 60

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 08, 2016 20:04 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Asiu Zapominasz o fotografach i że ktoś Ci robi zdjęcia? Czyli byłaś już na sesji, czy jak do dowodu Ci robią zdjęcia to się tak relaksujesz czy znajomi na imprezach? Tak pytam, bo jestem ciekawa :D Mam odpowiednika męskiego, który ciągle gada przy zdjęciach, jest moim dyżurnym modelem :D Mało tego Kochana! Ma 35 l. i jest kawalerem :D Ty jesteś Kawalerką :D Kurdeeee... ale mam plana :ryk: Wejdź na moją nędzną stronę dalej będącą w powijakach - http://faferek-jaworska.pl/portret/ (zaraz to usunę) i trzeci od końca i ostatnie zdjęcie :D Prawda, że przystojniacha?
Ostatnio edytowano Pt sty 08, 2016 20:09 przez klaudiafj, łącznie edytowano 2 razy
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt sty 08, 2016 20:08 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Klaudia, tak tamto zdjecie to chamskie selfie telefonem :D
Oj tam pobijeeesz, jeszcze nikt kto faktycznie umie robic zdjecia mi ich nie robil :D :D
Aia to wczesniutko jestes. Mozemy isc na spokojnie sobie cos zjesc w Kato i uderzyc do Tarnowskich. Zeby tez dac Janinie troche czasu na ogarniecie sie :D Zrobimy zakupy alkoholowe o!
Czy juz jest przypisane co kto gotuje i co pijemy? :D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pt sty 08, 2016 20:11 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Kiruś ja mam najpiękniejsze zdjęcia zrobione telefonem na selfie przez siebie :mrgreen: i to wcale nie jest chamskie, że zrobione telefonem i jak zobaczyłam tamto zdjęcie to aż mi dech zaparło i pomyslałam, że to rewelacyjny portret i od razu się zdołowałam, że ja tak nie umiem ;p

klaudiafj

Post » Pt sty 08, 2016 20:12 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Jaka gupia Ty jestes :D ;* Piekne zdjecia robisz osle :D
Obrazek

jou

Post » Pt sty 08, 2016 20:14 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

:ryk: :ryk: :ryk:
Zlocik Nam się jeszcze nie zaczął, a już mi wesoło :wink: jedna z Miauowiczek też jest fotografem i testowała (lata temu) na mnie sprzęt w plenerze. Ot takie doświadczenie :)
edit: Klaudia na Twoich zdjęciach wszyscy piękni :D

Właśnie czy wszyscy lubią jabłka i cynamon? W cieście, na słodko? Bo mam pomysł czym się wkupić, co się nie popsuje po drodze :mrgreen: I mam dwie butelczyny specjalnego wina, które idealnie się wpasowuje w okazję, też przywiozę :D
Jou, jeśli godzina za wczesna, to umiem się sobą zająć, drogę do Galerii Katowickiej znam bardzo dobrze :wink:
Ostatnio edytowano Pt sty 08, 2016 20:44 przez Aia, łącznie edytowano 1 raz

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pt sty 08, 2016 20:19 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

jou pisze:Jaka gupia Ty jestes :D ;* Piekne zdjecia robisz osle :D

Dziękuję, od razu mi lepiej :mrgreen:

Właśnie sobie obejrzałam moją strone, którą wkurzony m. postanowił mi wykończyć i widzę, że nawet teksty za mnie napisał - można się normalnie załamać. Muszę do tego siąść najlepiej od razu, bo dłużej nie może mi ta strona zarastać pajęcznami :D

Asiu no to widocznie masz ciekawą twarz :D A z gadulstwem sobie poradzimy :DI jak sesja wypadła, fajnie?

Ale wpierw należy poczekać na gospodarkę wątku :D

klaudiafj

Post » Pt sty 08, 2016 20:27 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Najbardziej podobało mi się zdjęcie, gdzie zachowuję powagę. Jedno się takie trafiło :mrgreen:

No, właśnie. Ciekawe gdzie podziewa się autorka wątku i czy już czuje przerażenie, co się będzie u Niej działo :wink:

Aia

Post » Pt sty 08, 2016 20:30 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Sieeeeeemanko!
jou pisze:Jaka gupia Ty jestes :D ;* Piekne zdjecia robisz osle :D

Najlepszy tekst tego tygodnia ośle :mrgreen:

Uwaga uwaga! Molka bedzie z Wami ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dzis mi moja gin przełożyła termin zabiegu na 2.02 juz nieodwołalnie. Jakis nowy laparoskop maja dostać i chce mnie na sali z nowym laparo :D

Maż mowi ze jak kupimy do tego czasu samochod (bo stary, ktory miał raptem 5 miesięcy wlasnie sprzedał) to przyjedziemy do Was. Także moja obecność na 90% potwierdzona, nie pozbędziecie sie mnie tak szybko :mrgreen: :twisted: never ever :twisted:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt sty 08, 2016 20:31 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Sesja sesja sesja... Zgoda :mrgreen:
Lubie foto :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 08, 2016 20:32 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Moli25 pisze:Uwaga uwaga! Molka bedzie z Wami ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :dance: :dance2: :dance:

Aia

Post » Pt sty 08, 2016 20:33 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Moli tylko KONIECZNIE sprzedaj meza do hotelu :D :D Moli poza tym polecam z Wroclawia do Katowic Neobusa. Ekspresowo jedzie i bardzo wygodnie jakby co

Niee Aia, godzina spoko. Mnie jak najbardziej pasuje :D I lubie jablka w ciescie :D A czy ktos tu je mieso? [ale to barbarzynsko brzmi :D]
Ostatnio edytowano Pt sty 08, 2016 20:35 przez jou, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

jou

Post » Pt sty 08, 2016 20:34 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

No to pięknie :D Osioł cieszy się bardzo Martuś :mrgreen:

klaudiafj

Post » Pt sty 08, 2016 20:35 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Spoko spoko, Janina mówiła ze moj m ponoć nawiąże wspólny temat techniczny z jej m wiec sprzedamy ich w innym pokoju 8)
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 08, 2016 20:36 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

jou pisze:Moli tylko KONIECZNIE sprzedaj meza do hotelu :D :D Moli poza tym polecam z Wroclawia do Katowic Neobusa. Ekspresowo jedzie i bardzo wygodnie jakby co

Niee Aia, godzina spoko. Mnie jak najbardziej pasuje :D I lubie jablka w ciescie :D A czy ktos tu je mieso? [ale to barbarzynsko brzmi :D]

Ja jem mięso, ale z reguły drób... To dopiero brzmi barbarzynsko :twisted:
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 08, 2016 20:38 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

A może taki techniczny temat Obrazek outdoor :D

Dziewczyny, a może po prostu pizza?

klaudiafj

[poprzednia][następna]