Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 10, 2015 9:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Obrazek

wczoraj byłam na tradycyjnym, corocznym kiermaszu świątecznym połączonym ze zbiórką na rzecz kotków i piesków z naszego schroniska i nie było mnie w domu przez kilka godzin, jak wróciłam to biedna Kajusia była tak stęskniona za mną ,ze nie wiedziała co robić z radości :) , choc było też po niej widać, że była zaniepokojona moją nieobecnością :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw gru 10, 2015 9:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Chciałam zapytać co rude maja w miskach smacznego ze tak super jedzą ? 8O
Chyba sama bym wzięła widelec i jadłabym z nimi :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw gru 10, 2015 9:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

mir.ka pisze:Obrazek

wczoraj byłam na tradycyjnym, corocznym kiermaszu świątecznym połączonym ze zbiórką na rzecz kotków i piesków z naszego schroniska i nie było mnie w domu przez kilka godzin, jak wróciłam to biedna Kajusia była tak stęskniona za mną ,ze nie wiedziała co robić z radości :) , choc było też po niej widać, że była zaniepokojona moją nieobecnością :(

Mocno ściskam Kaję.

Mirka co do zdjeć to pamietam o Tobie, wysle to co mam niebawem :ok:
Obrazek

Moli25

Post » Czw gru 10, 2015 9:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Moli25 pisze:Chciałam zapytać co rude maja w miskach smacznego ze tak super jedzą ? 8O
Chyba sama bym wzięła widelec i jadłabym z nimi :ryk:

to był kurczak gotowany....dla zwierzaczków :mrgreen:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw gru 10, 2015 12:40 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

U mnie kurczak jest już niejadalny ;) Za niedługo zooplus będzie dla nas za mały :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw gru 10, 2015 16:42 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

klaudiafj pisze:U mnie kurczak jest już niejadalny ;) Za niedługo zooplus będzie dla nas za mały :D

Uważam ze powinnas otworzyć sklep internetowy z karmami dla kotkow, masz już wypróbowane wszystkie, posprowadzasz ze swiata i będziemy się u was zaopatrywać- biznes is biznes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Czw gru 10, 2015 23:10 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Moli25 pisze:U nas zdecydowanie w jedzeniu przoduje Fuks!
każde dostaje swóją miskę, Molka subtelnie jak kobieta, a Fuks całym sobą je, szybko kończy odpycha głową Moli i je śmiało jej, a ta durnowata odstępuje, pokorny baranek i odchodzi z pokorą :mrgreen:

u mnie Rysia je też powoli i kulturalnie jak prawdziwa dama ( co prawda pawia po jedzeniu puszcza już nie jak dama :mrgreen: ) natomiast chłopaki to na wyścigi który pierwszy, z miski wyciągają na podłogę, z misek sobie wyjadają, no jak prosiaki w zagrodzie :lol:
Dyzia i Kokusia też ładnie i grzecznie jedzą :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt gru 11, 2015 8:22 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

klaudiafj pisze:U mnie kurczak jest już niejadalny ;) Za niedługo zooplus będzie dla nas za mały :D

wg Tofika tylko jedna mokra karma jest dobra w zooplusie - Felix, mięsne i rybne smaki z warzywami w galaretce, no cóż kocimi gustami i smakami przestałam się przejmować
mają trzy rodzaje dobrej suchej karmy, a mokre to taki dodatek - saszetka dziennie na pyszczek
wczoraj dostały znowu 100% mięsa w mięsie :wink: , świeżą surową wołowinę
Obrazek

mir.ka

Post » Pt gru 11, 2015 8:29 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

agusialublin pisze:
Moli25 pisze:U nas zdecydowanie w jedzeniu przoduje Fuks!
każde dostaje swóją miskę, Molka subtelnie jak kobieta, a Fuks całym sobą je, szybko kończy odpycha głową Moli i je śmiało jej, a ta durnowata odstępuje, pokorny baranek i odchodzi z pokorą :mrgreen:

u mnie Rysia je też powoli i kulturalnie jak prawdziwa dama ( co prawda pawia po jedzeniu puszcza już nie jak dama :mrgreen: ) natomiast chłopaki to na wyścigi który pierwszy, z miski wyciągają na podłogę, z misek sobie wyjadają, no jak prosiaki w zagrodzie :lol:
Dyzia i Kokusia też ładnie i grzecznie jedzą :D

Rysia to robi tak jak Rudzia :mrgreen: , choć ona pawia puszcza nie po jedzeniu tylko po myciu, jak naje się swoich kudłów :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Pt gru 11, 2015 8:36 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

czekamy dzisiaj na przesyłkę z zooplusa, zamawiałam w środę ,był wtedy kalendarz, ale nie mogłam dłużej czekać bo Kaja ma jeszcze tylko na jutro puszeczkę mokrego, a ona głownie tylko takie je, suche czasami podgrywa
zrobiłam tylko takie minimalne zamówienie, bo poluję na 200 punktów bonusowych, w ubiegłych latach były któregoś dnia w kalendarzu i gdyby teraz tez były to zrobię jeszcze jedno zamówienie i już starczy nam w tym roku
ciekawe kiedy kurier się zjawi bo tym razem GLS nie określił w jakich godzinach może być dostawa, choć ostatnio to i tak w tym czasie się nie zjawiał tylko później
Obrazek

mir.ka

Post » Pt gru 11, 2015 20:22 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Moim już nawet nie podchodzi Feliks, długo nie upowałam :) Dziś Tosia jadła pierwszy raz pasztet z applowsa kurczakowy :) Nawet smakował :) zrobiłam Tosi domek dwupiętrowy z kartona - przyjdż zobaczyć :) Bardzo jej sie podobał :)

Też przyszła do nas paczka z zooplusa i kurier mnie ochrzanił że przyjechał, a mnie śmie nie być w domu Ooo :D Byłam, ale domofon był źle odłożony, ale tupet to on ma, właśnie z GLS :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt gru 11, 2015 20:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Jakie to charakterystyczne dla kurierów GLS-u :evil:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 11, 2015 23:11 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

MaryLux pisze:Jakie to charakterystyczne dla kurierów GLS-u :evil:

Ja nie wiem co się porobiło, powinien się cieszyć że robotę ma i ma co rozwozić a on jeszcze pyszczy. :idea: :roll:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]