zyczę Wam wszystkiego najlepszego w Nowy Roku 2016, aby był wspaniały i radosny, bez zmartwień, kłopotów i smutków
Zdrówka dla Was i Waszych podopiecznych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:Moja córcia od stycznia wraca do pracy. Nie ma mowy o tym aby mały Adaś poszedł do żłobka ....
dlatego też babcia stanie na wysokości zadania i będzie opiekować się wnusiem do czasu jego pójścia do przedszkola![]()
liczę, że dziadek też trochę pomoże![]()
Ale coś za coś .... rzadko będę bywać tu na miau, bo już teraz nie mam czasu aby cykać zdjęcia swoim kotom i psiakowi ...![]()
Obiecuję, że chociaż wątasa prowadzić pewnie nie będę, to postaram się czasem tu wpaść i chociaż poczytać co tam słychać u Was![]()
Noworoczna skromna tym razem foto-relacja z Kotinowa .... zapraszam
http://img24.otofotki.pl/obrazki/af890_a.JPG
kalair pisze:Witaj Eluś w nowym roczku!
Ewa L. pisze:Kotina pisze:Moja córcia od stycznia wraca do pracy. Nie ma mowy o tym aby mały Adaś poszedł do żłobka ....
dlatego też babcia stanie na wysokości zadania i będzie opiekować się wnusiem do czasu jego pójścia do przedszkola![]()
liczę, że dziadek też trochę pomoże![]()
Ale coś za coś .... rzadko będę bywać tu na miau, bo już teraz nie mam czasu aby cykać zdjęcia swoim kotom i psiakowi ...![]()
Obiecuję, że chociaż wątasa prowadzić pewnie nie będę, to postaram się czasem tu wpaść i chociaż poczytać co tam słychać u Was![]()
Noworoczna skromna tym razem foto-relacja z Kotinowa .... zapraszam
http://img24.otofotki.pl/obrazki/af890_a.JPG
Skromna to mało powiedziane
Kotina pisze:kalair pisze:Witaj Eluś w nowym roczku!
Hejka, Bożenko![]()
oby ten 2016 był naprawdę the best![]()
Kotina pisze:Moja córcia od stycznia wraca do pracy. Nie ma mowy o tym aby mały Adaś poszedł do żłobka ....
Myszolandia pisze:Kotina pisze:Moja córcia od stycznia wraca do pracy. Nie ma mowy o tym aby mały Adaś poszedł do żłobka ....
ale to czemu nie idzie,nie może ,nie przyjeli ?
ale widoczki![]()
akuratne na przed snem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 42 gości