❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 20, 2014 15:30 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Ja moim kotałkom prócz jedzonka i żwiru też nic z zabawek nie kupuję :D Mają tunel, tor z piłeczką, tą zabawkę z piłką w środku i myszką na 'patyku', myszki, piłeczki, drapaczysko, wystarczy :ok: Drapak największą furorę robi :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob wrz 20, 2014 18:43 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Hej :1luvu:

Taka prawda, że najlepsza zabawka do kota to karton + zwinięty papierek po cukierku i jest super zabawa na całego :ryk:

Pozdrawiamy i miziamy zwierzaczki :1luvu: :201461
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob wrz 20, 2014 19:25 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Jeszcze paragon zgnieciony w kuleczkę . :wink:
I sznurówki razem z butem :D
Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie wrz 21, 2014 18:57 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Nie wrz 21, 2014 21:41 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Ewa L. pisze:Może to zabawka dla chłopaków bo moje babsztyle miały ale nie były zainteresowane i sprzedałam ją na bazarku.

To chyba faktycznie jest zabawka dla chłopaków :roll: Yuki wcale nie zwraca na nią uwagi
a oni już rzadziej niż na początku, ale co jakiś czas któryś podchodzi pobawić się.
Ale myślę, że jeśli choć jeden z pięciu kotów będzie zainteresowany to dobrze :)

Dziś hurtowo obcięłam pazurki :mrgreen: wszystkim oprócz Yuki
Czyli razem 72 w ciągu paru minut :lol:

I właśnie skończył się mecz :D

Polska mistrzem Świata :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon wrz 22, 2014 7:59 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Annaa pisze:
Ewa L. pisze:Może to zabawka dla chłopaków bo moje babsztyle miały ale nie były zainteresowane i sprzedałam ją na bazarku.

To chyba faktycznie jest zabawka dla chłopaków :roll: Yuki wcale nie zwraca na nią uwagi
a oni już rzadziej niż na początku, ale co jakiś czas któryś podchodzi pobawić się.
Ale myślę, że jeśli choć jeden z pięciu kotów będzie zainteresowany to dobrze :)

Dziś hurtowo obcięłam pazurki :mrgreen: wszystkim oprócz Yuki
Czyli razem 72 w ciągu paru minut :lol:

I właśnie skończył się mecz :D

jak to Ci się udaje z tymi pazurami 8O
ja to po pól łapki jednorazowo :(

mecz :ok:

Polska mistrzem Świata :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon wrz 22, 2014 9:12 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Moja Tośka lubi tą zabawkę :D Marcel z kolei bawił się nią jak był malutki, teraz już nie :D

ps. u nas też wczoraj było obcinanie pazurków :201461
Obrazek

aannee99

Post » Pon wrz 22, 2014 13:59 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Rilla07 pisze:Hej :1luvu:

Taka prawda, że najlepsza zabawka do kota to karton + zwinięty papierek po cukierku i jest super zabawa na całego :ryk:

Święta prawda!

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Pon wrz 22, 2014 17:12 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pon wrz 22, 2014 20:45 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Rilla07 pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu:
asim pisze:
Rilla07 pisze:Hej :1luvu:

Święta prawda!

Kartony zawsze są fajne :D
Mam wrażenie, że jak w domu jest kilka kotów to oni są samowystarczalni w zabawie :) uwielbiają biegać ganiać się skakać wszędzie gdzie tylko można, uprawiać zapasy a jak na drodze stanie jakaś zabawka to też jest dobrze :roll:

mir.ka pisze:
jak to Ci się udaje z tymi pazurami 8O
ja to po pól łapki jednorazowo :(

Oskar jest nauczony od małego :) on ma bardzo duże i grube pazury.Sadzam go na kolanach jak dziecko...ciach ciach i obcięte.Zazwyczaj nawet nie protestuje.
Karmelek bardzo tego nie lubi i jego muszę brać pierwszego, zanim zorientuje się co zamierzam robić :lol:
Protestuje, usiłuje uciekać ale zawsze jednak pozwala na obcięcie.
Kastorek to cudo kot :1luvu: z nim można zrobić wszystko, oczywiście też wyrywa się, ale nie ma z nim problemu.
Najgorzej jest z Orionem, kiedyś miewałam ręce podrapane do krwi.Ale potem zorientowałam się, że wystarczy odwrócić jego uwagę :roll: teraz po prostu ktoś musi trzymać go na kolanach i zabawiać sznureczkiem, a ja obcinam :)
Tylko Yuki jest całkowicie nieobsługiwalna...jej można ciachnąć tylko jak śpi.
Na każdego kota trzeba znaleźć sposób :wink:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon wrz 22, 2014 20:54 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

No widzicie, z tego wynika, że to panowie bardziej lubią zabiegi kosmetyczne :lol:
Teemcia u nas jest też bezproblemowy z pazurkami, ciach ciach i po sprawie. Muszu musi mi ktoś trzymać.... :D

Nie ma dwóch takich samych kotów ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto wrz 23, 2014 9:59 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

U nas ideałem do pazurków jest Zuzia. Biorę ją na kolana a ona niemal wyciąga łapkę i jakby mówiła - tnij, piłuj, maluj i rób co chcesz. :1luvu:
Za to Pola ...............uuuuu to jest tajfun - przekonały się o tym Sylwia i Madzia bo cięły jej pazurki. :mrgreen:
Cześć Aniu! :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto wrz 23, 2014 11:49 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

A to ja Meli też mogę posadzić jak dziecko i ciąć. Nuriczkowi jeszcze nie próbowałam, chciałabym żeby najpierw przestał bać się brania na ręce :roll:

Właśnie zastanawiam się nad tą karuzelką. Nuri by się chyba bawił, Meli pewnie nie ale promocja faktycznie jest fajowa!
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto wrz 23, 2014 12:10 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

:1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]