Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nasza Duża też mówi, że już dostałyśmy prezęta - tego nowego drapaczka. Ale to nie prezęt, Duża go po to kupiła, coby jej nie drapaczyć dywana, no więc nie kupiła dla nas kotków, ino dla się. Dobrze miauczę? No więc dla nas musi kupić prezęty i już!
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Dobrze, Ciociu
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nasza Duża też mówi, że już dostałyśmy prezęta - tego nowego drapaczka. Ale to nie prezęt, Duża go po to kupiła, coby jej nie drapaczyć dywana, no więc nie kupiła dla nas kotków, ino dla się. Dobrze miauczę? No więc dla nas musi kupić prezęty i już!
Książniczka Ofelja
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Dobrze, Ciociu
zacznij już dzisiaj
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Dobrze, Ciociu
zacznij już dzisiaj
Już rano zaczęłam
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Dobrze, Ciociu
zacznij już dzisiaj
Już rano zaczęłam
i nie przestawaj aż nie dostaniesz prezentu, a Duża niech się bawi tym pieskiem jak go sobie przyniosła
agusialublin pisze:Czesć Dziewczyny![]()
co porabiacie bo u nas kociarnia się pospała,
ja w sumie też się przy nich kimnęłam
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Czesć Dziewczyny![]()
Inka mnie do roboty zagoniła: uważała, że na Dzień Kota trzeba wypucować mieszkanie do błysku
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Czesć Dziewczyny![]()
Inka mnie do roboty zagoniła: uważała, że na Dzień Kota trzeba wypucować mieszkanie do błysku
ja pucowałam wczoraj a dzisiaj robiłam poprawki bo nie wiedzieć skąd i dlaczego znowu walał się po mieszkaniu żwirek
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Czesć Dziewczyny![]()
ja pucowałam wczoraj a dzisiaj robiłam poprawki bo nie wiedzieć skąd i dlaczego znowu walał się po mieszkaniu żwirek
Ależ wiadomo, skąd: spadł z nieba
Blodka pisze:Moja Duża zakupiła dziś na Algerrau firankę do kuchni. I ona sobie myśli że ja na niej nie będę wisiał,ona jest naprawdę niepociumkana. Ogólnie mnie firanki nie ęteresują, ale ta co ona ją zakupiła ma takie śmieszne dzyndzle i kokorokony i ja sobie wykoncypuwałem iż będę się tam wieszał.
Lamar kombinujący.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia, Nul, Paula05 i 174 gości