Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Marny Szymek chory i pewnie znów od niego podłapałam
shira3 pisze:A ja z biedronki lubię zieloną ananasową i geapefruitową, są pyszne i orzeźwiające. PolecamMój TŻ pija tylko rooibosa - choć lubi tylko naturalną ale uwaga: odkąd ją pije dużo lepiej śpi bo ona nie pobudza tak, jak zwykła czarna.
MonikaMroz pisze:W biedronie jest czasem male opakowanie Remsey ziolono-biała. Smaczna. A te Rooibos też lubię. Ale z karmelem nie widziałam.
Miraclle pisze:MonikaMroz pisze:W biedronie jest czasem male opakowanie Remsey ziolono-biała. Smaczna. A te Rooibos też lubię. Ale z karmelem nie widziałam.
Kusiła mnie ta z karmelem od jakiegoś czasu i wczoraj kupiłam. Smak ma cudny i ten zapach![]()
Ponoć jest jeszcze z miodem i wanilią ale u mnie w biedronce nie ma
MonikaMroz pisze:Oj to nie dla mnie raczej. Ja mam ciągle za niskie ciśnienie.
Ale tez lubię wypróbowywać nowe herbaty. Chyba najmniej lubię owocowe.
A najbardziej to dla siebie lubię kupować nowe kubki. Ostatnio bida z tym u nas. Dużo się wytłukło.
MonikaMroz pisze:To u mnie ta jest. a tej z karmelem nie widziałam. Podobno co biedronka to inne produkty.
Miraclle pisze:Hejka![]()
Psinka ma dzień leżaka. Dużo leży w legowisku i obserwuje. Była na dwóch długich spacerkach. Miała okazje po niuchać, szukała trawki ale jeszcze za krótka do skubania.
Kociaki bardzo chciały wyjść. Kubuś siedział całe przed południe na parapecie i prosił o wypuszczenie. Tofiś tylko chwilę pomiaukał i wpadł w cykl adhd. Biegał jak torpeda tam i z powrotem![]()
Była również kradzież przez Kubusia.
Ogólnie dzień pełen wrażeń. Teraz odsypiają żeby mieć dużo siły na wieczorne gonitwy, zabawy i co im tam jeszcze do główek strzeli
Rilla07 pisze:...A co Kubusiek ukradł?...
Miraclle pisze:Mufinke mięsno z warzywami.
Nie wiem czy to po niej nie miał wczoraj wieczorem rozwolnienia, i dziś była powtórka w kuwecie popołudniu![]()
Już ja go przypilnuję z jedzeniem swojego papu
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 36 gości