Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 19:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Gosiu, a dziewczynki?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro paź 10, 2012 19:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

kropkaXL pisze:Ano to,że młodszym łatwiej- więcej czasu przed nimi, więcej nadziei......
Ja juz na nic nie czekam......

e tam... gadanie.... nigdy nie wiadomo komu bardziej blizej konca i nie wiadomo kto tak na prawde ma wiecej przed soba....
wiem, marudze... zbliza sie dzien w roku ktorego nie lubie chyba bardziej niz swoich urodzin :(
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro paź 10, 2012 19:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Asia, ty coś wspominałaś o urlopie, może zgramy terminy i przyjedziemy do Gosi w jednym czasie?
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Śro paź 10, 2012 19:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Weroniu a co to urlop?
z resztą ja już w tym roku po urlopie, niestety...... :roll:
z resztą ja planika mam, Gosia wie jakiego... kto wie co z tego wylezie ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro paź 10, 2012 19:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Gosiu dla mnie najważniejsze są zawsze moje zwierza. To one dodawały mi sił. Teraz to taka...
Człowiek ma czasem ochotę krzyczeć dość, dość, dość. Co z tego kiedy nikt nie słucha?
Zobacz ile rzeczy zmieniło się na lepsze w Twoim życiu. Postaraj się z tego ucieszyć.
Masz Ringusia, nową pracę, masz wspaniałe miejsce na ziemi. A, że los kopnie, to niestety w zyciu niektórych normalka. :|
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Śro paź 10, 2012 19:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

O ja pierdziu, co się wyrabia.
Te tam, no - koło fortuny. Powinno się już obrócić, do cholery. :roll:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro paź 10, 2012 19:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Jestem i wirtualnie przytulam i ślę dużo ciepłych myśli.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro paź 10, 2012 19:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Dziewczyny! Podczytuję wątek a tu coraz smętniej... :cry: Chyba pora roku, nieciekawa pogoda i zbliżające się "święto" nastraja tak szaro-buro. Nie dajmy się , bez względu na wiek, wagę , przejścia życiowe rodzinne i zwierzęce. Mamy kogo kochać- zwierzaki :kotek: , o kogo się troszczyć-zwierzęta :kotek: i dla kogo żyć-zwierzęta :kotek: . Pozdrawiam całe VIPKOWO i WSZYSTKICH WSPIERAJĄCYCH i mocno, mocno przytulam. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

isiaja

Od: Śro gru 28, 2011 13:36

Post » Śro paź 10, 2012 19:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Iwonka, no bo czasem tak smętnie sie robi :? .
Ale na to sie składają różne czynniki, pewnie i pora roku też.
U nas coraz zimniej i pada...nad ranem leżał lekki mróz :( .
Za przytulanki dziękuję :1luvu: .
Bardzo mi jakoś ostatnio potrzebne.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro paź 10, 2012 20:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Gosia u nas tez zimno....
a jeden nauczyciel ktory wczoraj z wycieczki na Slowacje wrocil mi opowiadal ze z niedzieli na poniedzialek mieli temp -5*
zima idzie moje panie... jak nic....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro paź 10, 2012 20:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Nadzieja

Zapragnąłem wyczytać w zodiaku
Swoje losy i dolę żywota,
Alem nigdy nie otrzymał znaku,
Czy się spełni dni moich tęsknota.

Po minionych złych deszczach i burzy
Powracają burze i złe deszcze,
Ale ciągle nadzieja mi wróży,
Że to, czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Zostawiłem drzwi moje otworem,
Bo mam w duszy pewność tajemniczą:
Radość przyjdzie z winogron słodyczą,
Przyjdzie późną jesienią, wieczorem.

Staff Leopold
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Śro paź 10, 2012 20:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Aniu, miło Cie znowu widzieć :D .
Wiersz piękny...i jak najbardziej adekwatny.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro paź 10, 2012 20:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

To co ja mam powiedzieć? Aż wstyd przyznać się, że właśnie kilka dni temu skończyłam 59 lat. Wiele w życiu przeszłam, za co przepłaciłam cholerną nerwicą.
Na szczęście mój drugi mąż nie jest alkoholikiem, tak jak pierwszy.
Teraz też mnie życie za bardzo nie rozpieszcza. Niby jestem już na emeryturze, a pracuję cały dzień, bo mimo wieku jestem osobę aktywną.
W domu teraz 14 kotów, mam więc co robić. Potem praca, wieczorem w domu, spać chodzę bardzo późno i rano wstaję. Muszę czuwać nad moją stronką adopcyjną, którą od kilku lat mam przyjemność prowadzić, pomagając chociaż tak zwierzakom. I tak w kółko.
Ale powiem Wam co mnie cieszy, dodaje energii, mam dla kogo żyć i z czego cieszyć się. To kociki - moja radość, miłość, troski i kłopoty.
Bo z ludźmi bywa różnie, wolę towarzystwo zwierząt.
I jedno wiem, że zawsze po nocy następuje dzień.
Gosiu, niech po Twojej nocce nastąpi jasny, szczęśliwy dzień, niech minie to co złe, i Twoją buzię rozpromieni radosny uśmiech.
Mocno Cię przytulam, rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale każdy z nas czasem dostaje porządnego kopa w życiu, ale musi się otrząsnąć i iść dalej, bo mamy dla kogo żyć, mamy cel w życiu, nie jesteśmy pustymi bezmyślnymi lalkami.

To dla Ciebie ten kwiatuszek, od wszystkich kotków

Obrazek

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Śro paź 10, 2012 20:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

iwoo1 pisze:Na szczęście mój drugi mąż nie jest alkoholikiem, tak jak pierwszy.

jak ja cię doskonale rozumiem......
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro paź 10, 2012 21:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

mnie wczoraj odwiedził "tatuś" przyjechał w odwiedziny po chyba 10 latach i przyszedł z 3 piwami
zagotowało się we mnie -przejechał 400km żeby przyjść do wnuków z piwem w reklamówce :evil:
grzecznie powiedziałam mu ,że chyba coś pomyliło mu się
cholerny niesmak pozostał i złość
dzisiaj z nerwów nie mam siły na nic :(
rozwody to dobra rzecz :ok:
dziękuję mamie ,że szybko pozbyła nas takich rozrywek na co dzień
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

[poprzednia][następna]