Rozłożona jestem choróbskiem, i choć zapierałam się z całych sił zadnimi łapami, pani doktor mnie uziemiła w domu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:
Kasieńko - wszystko dla CiebiekropkaXL pisze:A wiecie?-rok temu, tylko ,że 10 wrzesnia trafiły do mnie burasiatka-własnie Nel, Macius i Filipek-pamietacie je?-takie słodkie kruszynki![]()
![]()
![]()
Oby i temu maluszkowi trafił sie taki cudny dom, jak im!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaprysku-nieustające dzięki!!!!!!![]()
![]()
![]()
Betaka pisze:Dzień dobry!
Kasiu, wiem, że nie jest Ci łatwo i trudno optymistycznie patrzeć w przyszłość szczególnie, gdy na miejscu nie masz żadnej pomocy. Proszę jednak, nie dopuszczaj myśli, iż zostaniesz z siedmioma kotami.
Trzymam kciuki i wysyłam PW.
jerzykowka pisze:Myszolandia pisze:
![]()
![]()
![]()
Timurek zanosi się na wielkiego kocura, piękny jest już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziaki i nieustające kciuki, Kasieńko![]()
![]()
I my pozdrawiamy cioteczkę Bożenkę i Krecie!kalair pisze:Pozdrawiamy Koteczki
Sylwinko-słodkie prawda?Myszolandia pisze:
Kasieńko-Aniele Strózu mój!Kaprys2004 pisze:Koci Aniele, nie dołuj się.. Zbieraczką nie jesteś, jesteś po prostu cała wielkim serduszkiem![]()
Koty prześliczne![]()
![]()
Gosiu-jak trzeba to mus!-i my czasem musimy sie podleczyć-inaczej nasze zwierzaki padną z głoduvip pisze:Kasieńko, witam o takiej nietypowej dla siebie porze.
Rozłożona jestem choróbskiem, i choć zapierałam się z całych sił zadnimi łapami, pani doktor mnie uziemiła w domu.
Witaj Kasiulka!bulba pisze:Dzień dobry Kasieńko z kotusiami![]()
![]()
Kasieńko-no piękne sąPetka pisze:Cześć Kotomanio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Piękne koteczki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 446 gości