Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 23, 2012 9:54 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasieńko, witam o takiej nietypowej dla siebie porze :D .
Rozłożona jestem choróbskiem, i choć zapierałam się z całych sił zadnimi łapami, pani doktor mnie uziemiła w domu :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto paź 23, 2012 10:11 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Koci Aniele, nie dołuj się.. Zbieraczką nie jesteś, jesteś po prostu cała wielkim serduszkiem :1luvu:

Koty prześliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto paź 23, 2012 10:37 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Obrazek

ObrazekObrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto paź 23, 2012 11:02 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Myszolandia pisze:Obrazek

ObrazekObrazek

:love: :love: :love:

Timurek zanosi się na wielkiego kocura, piękny jest już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buziaki i nieustające kciuki, Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto paź 23, 2012 11:30 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Pozdrawiamy Koteczki
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto paź 23, 2012 12:57 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

kropkaXL pisze:Obrazek

kropkaXL pisze:Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kropkaXL pisze:A wiecie?-rok temu, tylko ,że 10 wrzesnia trafiły do mnie burasiatka-własnie Nel, Macius i Filipek-pamietacie je?-takie słodkie kruszynki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oby i temu maluszkowi trafił sie taki cudny dom, jak im! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kaprysku-nieustające dzięki!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kasieńko - wszystko dla Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wybaczcie, ale chciałam sobie z Wami pooglądać ostatnie "zdobycze" Kasi.. Przecudne są :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Polinka taka na fotce wystraszona (zadziwiona?), że tylko do przytulenia :1luvu:

Kaprys2004

Post » Wto paź 23, 2012 17:03 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Betaka pisze:Dzień dobry!
Kasiu, wiem, że nie jest Ci łatwo i trudno optymistycznie patrzeć w przyszłość szczególnie, gdy na miejscu nie masz żadnej pomocy. Proszę jednak, nie dopuszczaj myśli, iż zostaniesz z siedmioma kotami.
Trzymam kciuki i wysyłam PW. :ok:

Beatko kochana-brak mi słów podzięki!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jerzykowka pisze:

ObrazekObrazek

:love: :love: :love:

Timurek zanosi się na wielkiego kocura, piękny jest już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buziaki i nieustające kciuki, Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Asieńko-to Maciuś :lol: -buziaki wielkie Asiu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
kalair pisze:Pozdrawiamy Koteczki
I my pozdrawiamy cioteczkę Bożenkę i Krecie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ObrazekObrazek
Sylwinko-słodkie prawda?
Kaprys2004 pisze:Koci Aniele, nie dołuj się.. Zbieraczką nie jesteś, jesteś po prostu cała wielkim serduszkiem :1luvu:

Koty prześliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kasieńko-Aniele Strózu mój! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -wysłałam PW i czekam na telefon :D
vip pisze:Kasieńko, witam o takiej nietypowej dla siebie porze :D .
Rozłożona jestem choróbskiem, i choć zapierałam się z całych sił zadnimi łapami, pani doktor mnie uziemiła w domu :( .
Gosiu-jak trzeba to mus!-i my czasem musimy sie podleczyć-inaczej nasze zwierzaki padną z głodu :(
bulba pisze:Dzień dobry Kasieńko z kotusiami :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Witaj Kasiulka! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Petka pisze:Cześć Kotomanio. :D :D
:ok: :ok: :ok: :ok:

Piękne koteczki :1luvu: :1luvu:
Kasieńko-no piękne są :D -dla nas wszystkie są piękne! 8) :lol:

Miałam tel w sprawie Poli-jestem w kontakcie z Panią, może tez będzie domek dla Timurka, ale to wszystko na razie plany-Anioły nade mna czuwają! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto paź 23, 2012 17:15 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Własnie rozmawiałam z potencjalnym domkiem Poli-Państwo przemyslą temat, bo mieszkaja na wsi i obawiają się,że kot móglby wyjść na dwór, przez nieumyslnie otwarte drzwi, bo okno nie jest problemem-zasiatkowaliby.
Nie jestem pewna, czy jeszcze się odezwą....choć miło sie rozmawiało.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto paź 23, 2012 18:17 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasieńko, kciuki są :ok: :ok: :ok: Ja wierzę bardzo, że Twoje słodkie i cudowne miziaki znajdą domek :ok: :ok: :ok: Są cudowne i kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto paź 23, 2012 18:22 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Bardzo bym chciała Kasienko-bo choc serce chciałoby je wszystkie zostwic, to rozum nie pozwala-inne czekaja na pomoc, a ja wiecej juz naprawde nie dam rady zrobić z takim tabunem kotów :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto paź 23, 2012 18:51 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

I niestety z domku dla Timcia nici-domek juz ma kotka, ale mój Anioł Stróz czuwa i pamieta o mnie! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak tylko pojawi sie jakiś domek na horyzoncie-to da mi znać!!!!
Kochanie-przeogromne dzięki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro paź 24, 2012 7:14 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Dzień dobry Kasiulek :1luvu: :1luvu: :1luvu: Miłego dnia życzę i mnóstwo kciuków trzymam :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro paź 24, 2012 11:21 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Witjcie Kochane, Kasiu, Kciuki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro paź 24, 2012 12:55 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Witam się i ja na piśmie :piwa:

Dobrego dnia Wszystkim :D

Kaprys2004

Post » Śro paź 24, 2012 13:48 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Również dołączam się z kciukami! :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

[poprzednia][następna]