Puś.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:mamaGiny pisze:ja dziś z 12 potrzebuje..
Przyłączam sięMamaGiny, jak twoje studia???
mamaGiny pisze:kamari pisze:mamaGiny pisze:ja dziś z 12 potrzebuje..
Przyłączam sięMamaGiny, jak twoje studia???
dziewczyny siedzę nad prezentacją o budowie magazynu.. na logistyke .. i ciągle się zastanawiam na co mi to ..gdyby nie sytuacja z robotą nikt by mnie nie zmusił..nie ta głowa już niestety nie ta..
vip0 pisze:Dziewuszki, no ja nie dam rady...albo forum, albo Rocky...![]()
![]()
.
Obejrzeć chciałam, no bo wiadomo...boks....
To idę sobie...nie gniewajcie się, jutro też się zjawię.
kotx2 pisze:vip0 pisze:Dziewuszki, no ja nie dam rady...albo forum, albo Rocky...![]()
![]()
.
ja sie odmózdżam Zorrem
kamari pisze:kotx2 pisze:vip0 pisze:Dziewuszki, no ja nie dam rady...albo forum, albo Rocky...![]()
![]()
.
ja sie odmózdżam Zorrem
A skąd masz Zorro????
kotx2 pisze:kamari pisze:kotx2 pisze:vip0 pisze:Dziewuszki, no ja nie dam rady...albo forum, albo Rocky...![]()
![]()
.
ja sie odmózdżam Zorrem
A skąd masz Zorro????
polsat ma
kamari pisze:Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:nie mogę zrozumieć, jak ktoś może chcieć mieć psa mniejszego od większości moich kotów
Dużo miejsca w mieszkaniu nie zajmie, nawet w kawalerce. Dużo nie zje. I do torebki się zmieści.
Same zalety.
Ale na spacer z tym trzeba wychodzić, czyli pokazać się publicznie
Bianka 4 pisze:Jak traktuje się yorka jak psa a nie pluszaka, to naprawdę są super, ale przyznam szczerze, że jak do tej pory tylko jednego takiego poznałam i to w dodatku miniaturkę
Bazyliszkowa pisze:Bianka 4 pisze:Jak traktuje się yorka jak psa a nie pluszaka, to naprawdę są super, ale przyznam szczerze, że jak do tej pory tylko jednego takiego poznałam i to w dodatku miniaturkę
Miniaturka yorka?
To możliwe, żeby york był jeszcze mniejszy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości