SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 16, 2011 20:16 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

No mam, Zuziu, a raczej Duża ma...ale to nie jestem ja, tylko jakiś inny, co siem podszywa pod mnie :evil: .
Puś.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 16, 2011 20:32 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:
mamaGiny pisze:ja dziś z 12 potrzebuje..

Przyłączam się :ok: MamaGiny, jak twoje studia???

dziewczyny siedzę nad prezentacją o budowie magazynu.. na logistyke .. i ciągle się zastanawiam na co mi to ..gdyby nie sytuacja z robotą nikt by mnie nie zmusił..nie ta głowa już niestety nie ta..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt gru 16, 2011 20:35 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

E tam, Goś, dasz radę...ja tą moją bransoletkę natchłam całą swoją dobrą energią i sie uda wszystko :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt gru 16, 2011 20:36 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:
kamari pisze:
mamaGiny pisze:ja dziś z 12 potrzebuje..

Przyłączam się :ok: MamaGiny, jak twoje studia???

dziewczyny siedzę nad prezentacją o budowie magazynu.. na logistyke .. i ciągle się zastanawiam na co mi to ..gdyby nie sytuacja z robotą nikt by mnie nie zmusił..nie ta głowa już niestety nie ta..

A co ty tak dokładnie studiujesz?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt gru 16, 2011 20:39 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

no , nie powiem -ostatnio się udało ;-) dziś mnie leń totalny ogarnia
czuje się jak mamut w tej szkole, obok mnie siedzą młodzi ,w wieku mojej córki
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt gru 16, 2011 20:49 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Dziewuszki, no ja nie dam rady...albo forum, albo Rocky... :oops: :oops: :oops: .
Obejrzeć chciałam, no bo wiadomo...boks... :oops: .
To idę sobie...nie gniewajcie się, jutro też się zjawię :D .

vip

Post » Pt gru 16, 2011 20:50 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Dziewuszki, no ja nie dam rady...albo forum, albo Rocky... :oops: :oops: :oops: .

ja sie odmózdżam Zorrem :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt gru 16, 2011 20:51 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kotx2 pisze:
vip0 pisze:Dziewuszki, no ja nie dam rady...albo forum, albo Rocky... :oops: :oops: :oops: .

A skąd masz Zorro????
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt gru 16, 2011 20:51 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Dobrej nocy też mówi Zosia. :D Wybawiła się i padła :ryk: .

Obrazek

vip

Post » Pt gru 16, 2011 20:52 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:
kotx2 pisze:

A skąd masz Zorro????

polsat ma :ok:

kotx2

Post » Pt gru 16, 2011 20:53 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Dobrej nocy też mówi Zosia. :D Wybawiła się i padła :ryk: .

Obrazek

:D :1luvu:

kotx2

Post » Pt gru 16, 2011 20:53 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kotx2 pisze:
kamari pisze:
kotx2 pisze:

A skąd masz Zorro????

polsat ma :ok:

Już lecę :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt gru 16, 2011 20:57 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Twoje zwierzaki, Gosiu, są cudne :1luvu:
Ale wrócę do yorków

kamari pisze:
Bazyliszkowa pisze:
kamari pisze:nie mogę zrozumieć, jak ktoś może chcieć mieć psa mniejszego od większości moich kotów 8O

Dużo miejsca w mieszkaniu nie zajmie, nawet w kawalerce. Dużo nie zje. I do torebki się zmieści.
Same zalety. :mrgreen:

Ale na spacer z tym trzeba wychodzić, czyli pokazać się publicznie :oops:

Ludzie nie wiedzą, lub zapominają, że yorki to teriery, czyli psy myśliwskie - w prawdzie na szczury, ale zawsze. Biorą takiego yorka dla dziecka jako żywą zabawkę, a później są problemy. Jak traktuje się yorka jak psa a nie pluszaka, to naprawdę są super, ale przyznam szczerze, że jak do tej pory tylko jednego takiego poznałam i to w dodatku miniaturkę :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt gru 16, 2011 21:30 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bianka 4 pisze:Jak traktuje się yorka jak psa a nie pluszaka, to naprawdę są super, ale przyznam szczerze, że jak do tej pory tylko jednego takiego poznałam i to w dodatku miniaturkę :mrgreen:

Miniaturka yorka?
To możliwe, żeby york był jeszcze mniejszy? 8O

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 16, 2011 21:40 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bazyliszkowa pisze:
Bianka 4 pisze:Jak traktuje się yorka jak psa a nie pluszaka, to naprawdę są super, ale przyznam szczerze, że jak do tej pory tylko jednego takiego poznałam i to w dodatku miniaturkę :mrgreen:

Miniaturka yorka?
To możliwe, żeby york był jeszcze mniejszy? 8O

Nooo, największe sięgają chyba do połowy łydki, ale rzadko je się spotyka :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]