ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 01, 2012 10:55 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Trzymaj się Ptysiu :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Witajcie ciasteczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw mar 01, 2012 19:41 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ptysiu, a bardziej Ptymisław jeszcze nic nie podejrzewa, że jutro jego wielki dzień, ale rozmowę już przeszliśmy pouczającą - albo klejnoty rodzinne i podwórko w własnołapne szukanie papu, albo ciepły domek, papu pod dostatkiem i brak klejnotów :D

Obiecał, że się zastanowi :ryk: :ryk: :ryk:

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Czw mar 01, 2012 20:02 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

To już jutro :ok: :ok: :ok: Oj, będzie się działo :lol:
Z moją byłam dzisiaj do szczepienia. dzielna dziewczyna zniosła wszystko bardzo cierpliwie . Ptysiek ! Tu nie ma się co zastanawiać ! Co tam klejnoty, pokaż Balbinie jaki jesteś dzielny facio :piwa: :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw mar 01, 2012 20:03 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

klejnoty w zasadzie nie sa mu do niczego potrzebne

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw mar 01, 2012 21:01 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Malgosia Wroc pisze:Ptysiu, a bardziej Ptymisław jeszcze nic nie podejrzewa, że jutro jego wielki dzień, ale rozmowę już przeszliśmy pouczającą - albo klejnoty rodzinne i podwórko w własnołapne szukanie papu, albo ciepły domek, papu pod dostatkiem i brak klejnotów :D

Obiecał, że się zastanowi :ryk: :ryk: :ryk:

Ja jakbym była Ptysiem i miała wybierać,wybrałabym tą drugą opcję :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw mar 01, 2012 21:04 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Zdecydowana większość tak ma, ale niech chłopak sobie przemyśli i zastanowi się nad obiema opcjami ;)

Malgosia Wroc

Post » Pt mar 02, 2012 13:45 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Witajcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Pt mar 02, 2012 16:44 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Aktualnie jesteśmy z Balbinią oczekujące na powrót Ptysia od weterynarza :) Balbinia chwilowo zamieniła się w Ptysia i nawija jak kataryna: "Gdzie jest Ptyś? Gdzie jest mój Brat? Kiedy bedzie Ptyś?" A ja ciągle powtarzam: "Ptyś jest u lekarza. Ptyś jest u weterynarza. Ptyś ma zabieg. Ptyś będzie za godzinę."

Oby Ptysiu już wrócił, bo mam dośc jej ciągłych pytań i powtarzania w kółko tych samych odpowiedzi...

Malgosia Wroc

Post » Pt mar 02, 2012 17:07 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Malgosia Wroc pisze:Aktualnie jesteśmy z Balbinią oczekujące na powrót Ptysia od weterynarza :) Balbinia chwilowo zamieniła się w Ptysia i nawija jak kataryna: "Gdzie jest Ptyś? Gdzie jest mój Brat? Kiedy bedzie Ptyś?" A ja ciągle powtarzam: "Ptyś jest u lekarza. Ptyś jest u weterynarza. Ptyś ma zabieg. Ptyś będzie za godzinę."

Oby Ptysiu już wrócił, bo mam dośc jej ciągłych pytań i powtarzania w kółko tych samych odpowiedzi...

TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNY :ok:
Mocne kciuki za Ptysia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Pt mar 02, 2012 18:26 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Za bezjajeczny żywot Ptysia :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt mar 02, 2012 19:04 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

rzeczywiście to chyba jest ich takie pierwsze rozstanie na dłużej. Nie dziwie się, że Balbinka jest niespokojna. Ptysiek to dzielny chłopak i pewnie trzyma fason :kotek:
:ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Pt mar 02, 2012 19:10 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ptysiu bezjajeczny odebrany :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Panie powiedziały, że musiały go wybudzać, bo tak dobrze mu się spało, że nie chciał się wybudzić. Zakropiły oczki, aby nic się w spojówki nie zadziało i dostałam zapakowanego, siedzącego w transporterku kociaczka :mrgreen:

Oczy miał jak 5zł, ale od razu wylazł i nawet poleżeć 5 min na miejscu i odpocząć nei chce :? :?

W tej chwili lata po całym mieszkaniu i bawi się mychą. Oczywiście dalekie jest to do tego jak bawił się jeszcze kilka godzn temu, ale za kilka godz znów będzie tak samo sie bawić :ryk: :ryk:

Balbinia taaaaak płakała za Ptysiem, a przyszedł, wypachniony weterynarzem i.... furkała na niego :roll: na szczęście już się na siebie patrzą i obywa się bez furkania :mrgreen:

Poza tym Ptysiu chciał siusiu i... sam wskoczył do wanny zrobić siusiu :ryk: :ryk: nawet robienia do odpływu w wannie jednak silniejszy jest od znieczulenia 8) 8) 8) 8)

Ponadto Ptysiu dostał jakiś antybiotyk i leki przeciwbólowe o działaniu 24h

innymi słowy - dobrze wydane 100 zł :ok: :ok: :ok: :ok:

Malgosia Wroc

Post » Pt mar 02, 2012 19:12 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Malgosia Wroc pisze:Ptysiu bezjajeczny odebrany :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Panie powiedziały, że musiały go wybudzać, bo tak dobrze mu się spało, że nie chciał się wybudzić. Zakropiły oczki, aby nic się w spojówki nie zadziało i dostałam zapakowanego, siedzącego w transporterku kociaczka :mrgreen:

Oczy miał jak 5zł, ale od razu wylazł i nawet poleżeć 5 min na miejscu i odpocząć nei chce :? :?

W tej chwili lata po całym mieszkaniu i bawi się mychą. Oczywiście dalekie jest to do tego jak bawił się jeszcze kilka godzn temu, ale za kilka godz znów będzie tak samo sie bawić :ryk: :ryk:

Balbinia taaaaak płakała za Ptysiem, a przyszedł, wypachniony weterynarzem i.... furkała na niego :roll: na szczęście już się na siebie patrzą i obywa się bez furkania :mrgreen:

Poza tym Ptysiu chciał siusiu i... sam wskoczył do wanny zrobić siusiu :ryk: :ryk: nawet robienia do odpływu w wannie jednak silniejszy jest od znieczulenia 8) 8) 8) 8)

Ponadto Ptysiu dostał jakiś antybiotyk i leki przeciwbólowe o działaniu 24h

innymi słowy - dobrze wydane 100 zł :ok: :ok: :ok: :ok:

BRAWO CHŁOPAKU :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Pt mar 02, 2012 19:16 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Widać Ptysiu przemyślał sprawę i wybrał.... no cóż... dobrze wybrał :ok: Mądry kotek. No to szybkiego powrotu do normalności :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Pt mar 02, 2012 21:02 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Właśnie Ptysiu skonsumował pierwszy po kastracji posiłek - pange zrobioną na parze :)

Miało być delikatnie i było :)

Ale bardzo mnie Ptyś zaskoczył. U Pani weterynarz nie chciał się sam obudzić, musiły na siłę go wybudzać, a tu po godzinie zaczął wskakiwać na krzesła, a po 2 na blad w kuchni 8O 8O 8O 8O A Pani weterynarz powiedział, że bardzo wątpliwe, aby dziś był w stanie coś zjeść... Aczkolwiek powiedziała, że można mu dać papu najwcześniej po 3 godzinach i dopiero jak bedzie wskakiwał i zeskakiwał samodzielnie i nie będzie się chwiał - a On to robił już niestełna godzinę po powrocie od weterynarza :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Malgosia Wroc

[poprzednia][następna]