Witajcie ciasteczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malgosia Wroc pisze:Ptysiu, a bardziej Ptymisław jeszcze nic nie podejrzewa, że jutro jego wielki dzień, ale rozmowę już przeszliśmy pouczającą - albo klejnoty rodzinne i podwórko w własnołapne szukanie papu, albo ciepły domek, papu pod dostatkiem i brak klejnotów
Obiecał, że się zastanowi![]()
![]()
Malgosia Wroc pisze:Aktualnie jesteśmy z Balbinią oczekujące na powrót Ptysia od weterynarzaBalbinia chwilowo zamieniła się w Ptysia i nawija jak kataryna: "Gdzie jest Ptyś? Gdzie jest mój Brat? Kiedy bedzie Ptyś?" A ja ciągle powtarzam: "Ptyś jest u lekarza. Ptyś jest u weterynarza. Ptyś ma zabieg. Ptyś będzie za godzinę."
Oby Ptysiu już wrócił, bo mam dośc jej ciągłych pytań i powtarzania w kółko tych samych odpowiedzi...
Malgosia Wroc pisze:Ptysiu bezjajeczny odebrany![]()
![]()
![]()
![]()
Panie powiedziały, że musiały go wybudzać, bo tak dobrze mu się spało, że nie chciał się wybudzić. Zakropiły oczki, aby nic się w spojówki nie zadziało i dostałam zapakowanego, siedzącego w transporterku kociaczka![]()
Oczy miał jak 5zł, ale od razu wylazł i nawet poleżeć 5 min na miejscu i odpocząć nei chce![]()
![]()
W tej chwili lata po całym mieszkaniu i bawi się mychą. Oczywiście dalekie jest to do tego jak bawił się jeszcze kilka godzn temu, ale za kilka godz znów będzie tak samo sie bawić![]()
![]()
Balbinia taaaaak płakała za Ptysiem, a przyszedł, wypachniony weterynarzem i.... furkała na niegona szczęście już się na siebie patrzą i obywa się bez furkania
![]()
Poza tym Ptysiu chciał siusiu i... sam wskoczył do wanny zrobić siusiu![]()
nawet robienia do odpływu w wannie jednak silniejszy jest od znieczulenia
![]()
![]()
![]()
![]()
Ponadto Ptysiu dostał jakiś antybiotyk i leki przeciwbólowe o działaniu 24h
innymi słowy - dobrze wydane 100 zł![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości