Koniec komunikatu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Żadnego moralniaka! jak mus to mus- nie ma wyjścia.Nie ma żadnej krzywdy. No
Podnioslam na duchu?
zabers pisze:Dzięki, drużyna![]()
Oj, pracowity i obfity we wrażenia będzie ten luty. Najpierw Zmrol (Jeeezu, co na nią spojrzę, to mnie cóś ściska w środku. Cóś jakby wyrzut sumienia, ze ona nic nie wie, a tu zegar tyka), a potem Gluś - dziś właśnie się zapisałam do Niziołka. Z Glusiem to luz, to tylko kontrola, ale Zmrol ...
![]()
Wiem, ze nie ma wyjścia, i że to dla dobra Chudej Dupki, ale i tak mam moralniaka
anulka111 pisze:zabers pisze:Dzięki, drużyna![]()
Oj, pracowity i obfity we wrażenia będzie ten luty. Najpierw Zmrol (Jeeezu, co na nią spojrzę, to mnie cóś ściska w środku. Cóś jakby wyrzut sumienia, ze ona nic nie wie, a tu zegar tyka), a potem Gluś - dziś właśnie się zapisałam do Niziołka. Z Glusiem to luz, to tylko kontrola, ale Zmrol ...
![]()
Wiem, ze nie ma wyjścia, i że to dla dobra Chudej Dupki, ale i tak mam moralniaka
Mysl pozytywnie Wiewiorka odpasiona -bedzie dobrze![]()
anulka111 pisze:Gorsze od pisania jest czytanie -mam tego tone ....a na razie jestem na etapie wywalania papierkow i przed wywaleniem czegokolwiek przegladam do skutku ......szalenstwo-zastanawiam sie ,czy moje papiery sie nie klonuja ,kiedy spie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 25 gości