Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 21, 2013 1:02 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

:evil: Upiekłam ciastka, pyszne, no może lekko przypalone ale nadal pyszne, w kształcie kocich główek. Chętnie bym poczęstowała nieczęstych gosci ale nie mam smiałosci. W co drugim ciastku włos, Tygrysiowy, Gustowny, CzarnoZuowy no niesamowite. :twisted:
Duża

Nie wiem co ona tak stęka, przecież żre te ciastka aż pies się slini jak goopi.
TygTych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon sty 21, 2013 6:23 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Jak goście lubią koty i Gusta, to im włosy nie przeszkodzą.
Fasolka doświadczona, bo duża je i wcale jej nie przeszkadza kocie futro
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 21, 2013 12:59 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

urwiniu pisze::evil: Upiekłam ciastka, pyszne, no może lekko przypalone ale nadal pyszne, w kształcie kocich główek. Chętnie bym poczęstowała nieczęstych gosci ale nie mam smiałosci. W co drugim ciastku włos, Tygrysiowy, Gustowny, CzarnoZuowy no niesamowite. :twisted:
Duża

Nie wiem co ona tak stęka, przecież żre te ciastka aż pies się slini jak goopi.
TygTych

:ryk: :ryk: :ryk: Ciasteczka z gratisami :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sty 21, 2013 13:01 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Urwiniu, wróciłaś :D

Pisałam Ci już chyba, że Irvinio uwielbia gryzak ? Najlepszy ze wszystkich jakie ma, dziękujemy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon sty 21, 2013 14:46 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Bardzo się cieszę caldien że pieso zachwycony :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Pon sty 21, 2013 15:16 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Duża będzie kompromitować mnie i Gustownego (tak powiedziała)
TygRyś

No dobra zaczynamy od najbrzydszych,no.
Teodorro
ObrazekObrazek

Teodor śpi z Gustownym, no nie pierwszy to raz :)
ObrazekObrazekObrazek
Ja sobie paczam jak Gustowny układa poduszki
Obrazek
Tu zdjęcie jak Gustownego odwiedził brat, paczajta jakie dwa jełopy :twisted:
Obrazek

A tu no ja wąchałem Gustownemu ogon, ale Duża Maupa twierdzi, że mu wąchałem,no...poopę 8O Nie wierzcie jej proszę...
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

urwiniu

Post » Pon sty 21, 2013 15:25 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

urwiniu pisze:
Teodor śpi z Gustownym, no nie pierwszy to raz :)
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Śpioszki słodkie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sty 21, 2013 19:52 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

TygRyniu, myślę, że na tym ostatnim zdjęciu spoglądasz na mnie :oops:
duża paczy na Gustownego i brata, i wzdycha
Fasolka :oops: :oops:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 21, 2013 22:30 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Fasolinko, dobrze, że tylko wzdycha i tyle pracuje bo pewnie inaczej juz byście mieli takiego jełopa i by wam chrupki wyjadał, jak nasz,no. Duża mówi, że kiedys to on miauczeć zacznie.
TygRyś
Obrazek

urwiniu

Post » Pon sty 21, 2013 23:18 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Gustowny bardzo gustowny, Teodor czarny zakapiór, a zielone oczy TygRysia nie do zapomnienia :D

Że też się tego dużego kudłatego nie boicie, TygRych i Teodor!
Ja bych sie bał :oops:
Mrók omijający psy
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto sty 22, 2013 6:21 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

TygRyś miauczał, że Gusto jest fajny, Mroczku.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sty 22, 2013 9:02 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

caldien pisze:Gustowny bardzo gustowny, Teodor czarny zakapiór, a zielone oczy TygRysia nie do zapomnienia :D

Że też się tego dużego kudłatego nie boicie, TygRych i Teodor!
Ja bych sie bał :oops:
Mrók omijający psy

Teodor Mroku to tak się bał, że az parę razy zbił Gustownego i Gustowny teraz ma taki rispekt do nas, że hoho. jak Teodor przechodzi koło niego to ten no kamienieje, a jak mu raz Czarne Zuo do miski podeszło to odszedł od własnego jedzenia i oddał je Teodorowi 8O I duża musiała interweniować,no. Więc Mroku nie ma się czego bać to jełop :)
TygRyś
Obrazek

urwiniu

Post » Wto sty 22, 2013 9:09 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Nóż się w kieszeni otwiera czasem lub w tym przypadku serce się ściska. Koleżanka w Krakowie miała taką "przygodę" wczoraj:
"Przeznaczenie... 35min powolutku przez parking
25 odmrazanie auta. 10 min nerwow by jednak auto nie stalo w poprzek tylko zeby chociaz usrawic jak bylo. Znowu 15 min przez parking powolutku...az do jakiegos chlopa ktory jechal w ta sama strone co ja. Potem na butach w dol 400m. Piszczy cos. Kotek. Lapki dwie przymarzniete do lodu. Odkuwam bidulke i ide dalej. Leci za mna. To go biore pod kurtke i tak idziemy o 22 przez ciemnosc...potem mordercza wspinaczka pod dom... Cudnie mruczala, mleczko wypila i piekna byla ale oddalam sasiadowi ktory tez ma kotke w domu. Noc spedzi tam."

Pomyśleli z sasiadem, żeby szukać właściciela ale jestem na nie, no do diaska kota się nie wypuszcza na dwór i zostawia tak długo az mu łapy przymarzaja i w takim miejscu jak parking przy ruchliwej ulicy.
Poprosiłam, żeby się z prokocimi fundacjami skontaktowała, może pomogą, eh. Sama zatrzymać nie może ze względu na uczulenie męża. Dla mnie i tak wielka jest, że się w ogóle zainteresowała czemu kotek piska.
Duża
Obrazek

urwiniu

Post » Wto sty 22, 2013 9:18 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Może nowego właściciela lepiej. Ale naprawdę, że zrobiła tyle dla kota, to super.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sty 22, 2013 9:23 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Właśnie przeszukuję miau w poszukiwaniu krakowskich fundacji :) żeby jej podpowiedzieć
Obrazek

urwiniu

[poprzednia][następna]