Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 23, 2011 19:27 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Z tym celulitem to był dowcip :oops: tego sie nie dostaje w wieku młodzieńczym, chyba, że się ma wcześniej dupę jak szafa gdańska trzydrzwiowa z lustrem i gwałtownie schudnie :roll:

Uprasza się Zofię i Małgorzatę o zaświadczenie o wyglądzie mojego tyłka :!:

:ryk: :ryk: :ryk:
najszczesliwsza

Post » Wto sie 23, 2011 19:30 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Uwielbiam ten wątek. U mnie to jest tak bardziej leczniczo - ten dostał sraczki, tego wyleczyłam innego nie itd. A tu odpoczywam :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto sie 23, 2011 19:30 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

no to obudź i przeczytaj to tam u góry
vip0 pisze:... że jak się długo nie...no wiecie, ten tego...no wiecie, do licha przecież :evil: ...to się ponoć wcześniej robi...
przekwit :mrgreen:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Wto sie 23, 2011 19:31 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Agato, no fakt, widziałam, może niekoniecznie sam tyłek jako taki, ale uda w całej okazałości....tylko się nie przyglądałam dokładnie :oops: .
Ale następnym razem solennie obiecuję obejrzeć :D z każdej strony :ryk: :ryk: :ryk: i natychmiast na wątku poświadczę !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto sie 23, 2011 19:32 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jokototo pisze:no to obudź i przeczytaj to tam u góry
vip0 pisze:... że jak się długo nie...no wiecie, ten tego...no wiecie, do licha przecież :evil: ...to się ponoć wcześniej robi...

Nie używany organ zanika... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dziś na TK pani doktor zdecydowała, że nie potrzebny będzie kontrast... :ryk: :ryk: :ryk:
najszczesliwsza

Post » Wto sie 23, 2011 19:32 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

W sumie jeszcze sto lat temu, to taka czterdziestka to już by była siwowłosa babunia na wykończeniu :roll:
:mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 23, 2011 19:34 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

czas się już odłączyć , bo zaraz i ja dostanę ataku paniki jak zobaczę że 22:50 a ja jeszcze w domu zamiast w drodze do pracy. Do jutra :)
cukier krzepi

jokototo

Post » Wto sie 23, 2011 19:35 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Uwielbiam ten wątek. U mnie to jest tak bardziej leczniczo - ten dostał sraczki, tego wyleczyłam innego nie itd. A tu odpoczywam :D

Bardzo się cieszę, Marysiu, że tu odpoczywasz, ja sie staram, żeby ten wątek taki ponury nie był, nie wszystko piszę na nim, bo czasem trzeba różne takie sobie zostawić, żeby kogoś nie obarczać...no i proszę, taki ten wątek się zrobił rekreacyjno-relaksacyjny :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto sie 23, 2011 19:35 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jokototo pisze:czas się już odłączyć , bo zaraz i ja dostanę ataku paniki jak zobaczę że 22:50 a ja jeszcze w domu zamiast w drodze do pracy. Do jutra :)

Albo ja już całkiem źle widzę albo ty jesteś jakaś inna strefa czasowa
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 23, 2011 19:36 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

najszczesliwsza pisze:

Nie używany organ zanika... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dziś na TK pani doktor zdecydowała, że nie potrzebny będzie kontrast... :ryk: :ryk: :ryk:

a ja mówiłam.... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

vip

Post » Wto sie 23, 2011 19:38 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
kamari pisze:Uwielbiam ten wątek. U mnie to jest tak bardziej leczniczo - ten dostał sraczki, tego wyleczyłam innego nie itd. A tu odpoczywam :D

Bardzo się cieszę, Marysiu, że tu odpoczywasz, ja sie staram, żeby ten wątek taki ponury nie był, nie wszystko piszę na nim, bo czasem trzeba różne takie sobie zostawić, żeby kogoś nie obarczać...no i proszę, taki ten wątek się zrobił rekreacyjno-relaksacyjny :ryk: .

Jak ci będziemy tyle głupot na codzień pisać, to zaraz będzie musiała zaczać nowy wątek - i masz juz tytuł: banda Vipa - wątek relaksacyjno - rekraacyjny. Albo na odwrót :mrgreen: I tak będę wielką fanką :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 23, 2011 19:39 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:
jokototo pisze:czas się już odłączyć , bo zaraz i ja dostanę ataku paniki jak zobaczę że 22:50 a ja jeszcze w domu zamiast w drodze do pracy. Do jutra :)

ja jestem strefa trzyzmianowa . Znaczy teraz trzecia zmiana 22-6. Ostatnio byłam jednozmianowa ale daleko za to , to już wolę trzy zmiany...
cukier krzepi

jokototo

Post » Wto sie 23, 2011 19:39 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jokototo pisze:
kamari pisze:

ja jestem strefa trzyzmianowa . Znaczy teraz trzecia zmiana 22-6. Ostatnio byłam jednozmianowa ale daleko za to , to już wolę trzy zmiany...

A gdzie pracujesz, jeśli to nie tajemnica?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 23, 2011 19:41 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Gosia, śmigaj na swój bazarek :ok:

A wracając do naszej dzisiejszej rozmowy - ale ja jestem mądra :mrgreen: No szok :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 23, 2011 19:41 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

żadna tajemnica, jestem pracownikiem sezonowym w TRW Automotiv
cukier krzepi

jokototo

[poprzednia][następna]