Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 14, 2011 16:04 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

kamari pisze:Plamkowe łapki wyglądają fantastycznie :ok:

Czytałam wpis Juany i tak się troszkę dziwię. Dziewczyny zdolne, potrafią coś zrobić, potrafią wejść na internet...Czemu się nie pokażecie? Nie trzeba od razu zakładać sklepu, czy uruchamiać działalności, ale jest tyle bardzo dobrych darmowych możliwości ""sprzedania się" w internecie. Jeżeli ktoś chce, to mogę podać "instrukcję" - co, gdzie, jak..I wcale nie trzeba się znać na programowaniu, żeby mieć fajną stronę :ok: A nigdy nie wiadomo, co z tego wyniknie :wink:

Kamari piszę PW :oops:
najszczesliwsza

Post » Czw lip 14, 2011 17:03 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

vip0 pisze:Czy to poranne budzenie przez A. tak na ciebie wpłwa? :ryk: :ryk: :ryk:
No dobra,przyznaję,troche to wyglada,jakby był podpięty :D ...no ale co ja mogę zrobić,jak on musi przy mnie i już,choćby i na kablach i baterii od kompa :D ....
(...)
Jeszcze ciut pada,powietrze super po deszczu,burza była krótko,ale wygląda jakby miała wrócić...

Częstochowa to plotkarskie miasto . A. mnie przed 14 ze snu wyrwała a tu po 15 już w necie piszą 8O :ryk: . Mój grubas też musi mieć jak Plamek wszystko pod kontrolą
Obrazek
"no dawaj pańcia , dawaj ,trza nadziać bo suchych nie lubiem"

...no i znowu leje... niech leje, ciepło jest :)
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Czw lip 14, 2011 17:06 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

jokototo pisze:
vip0 pisze:Czy to poranne budzenie przez A. tak na ciebie wpłwa? :ryk: :ryk: :ryk:
No dobra,przyznaję,troche to wyglada,jakby był podpięty :D ...no ale co ja mogę zrobić,jak on musi przy mnie i już,choćby i na kablach i baterii od kompa :D ....
(...)
Jeszcze ciut pada,powietrze super po deszczu,burza była krótko,ale wygląda jakby miała wrócić...

Częstochowa to plotkarskie miasto . A. mnie przed 14 ze snu wyrwała a tu po 15 już w necie piszą 8O :ryk: . Mój grubas też musi mieć jak Plamek wszystko pod kontrolą
Obrazek
"no dawaj pańcia , dawaj ,trza nadziać bo suchych nie lubiem"

...no i znowu leje... niech leje, ciepło jest :)

:ryk: :dance: :dance2:
najszczesliwsza

Post » Czw lip 14, 2011 17:28 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Zosiu,Aga nie plotkowała wcale,tylko się martwiła,że cię obudziła...do mnie się konkretnie martwiła :D .
A te naleśniczki pyszne proszę nadziać natentychmiast,oczywiście tym,co koty lubią najbardziej :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lip 14, 2011 21:56 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

A się obśmiałam jak norka....Plamiszonek ładował się pozytywną energią.Potem Dużej przekaże. :ryk: Łapencje....cud,miód i orzeszki.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw lip 14, 2011 23:57 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Małgosiu, Plamowe łapki toż to szok :dance2: :dance2: :dance: :dance:
Zrobiliście kawał dobrej roboty - Ty , Katgral i Plamo :1luvu:

A tak a propos pogody - w Poznaniu znów nie padało, burz nie było, jak rano oglądałąm Gdynię, a wieczorem , po pracy Mazowsze i ŁÓdzkie to włosy dęba stawały i strach czy komuś TU nic złego :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lip 15, 2011 1:39 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

A w Częstochowie leje sobie wesoło...tak sobie siedzę,jakoś spać nie mogę :? .
Jest ktoś jeszcze :?:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt lip 15, 2011 8:07 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

vip0 pisze:A w Częstochowie leje sobie wesoło...tak sobie siedzę,jakoś spać nie mogę :? .
Jest ktoś jeszcze :?:

Co za pogoda, a ja z małym muszę do lekarza i nawet na bilet nie mam :(
najszczesliwsza

Post » Pt lip 15, 2011 8:59 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Czytałam wpis Juany i tak się troszkę dziwię. Dziewczyny zdolne, potrafią coś zrobić, potrafią wejść na internet...Czemu się nie pokażecie? Nie trzeba od razu zakładać sklepu, czy uruchamiać działalności, ale jest tyle bardzo dobrych darmowych możliwości ""sprzedania się" w internecie. Jeżeli ktoś chce, to mogę podać "instrukcję" - co, gdzie, jak..I wcale nie trzeba się znać na programowaniu, żeby mieć fajną stronę :ok: A nigdy nie wiadomo, co z tego wyniknie :wink:

Ponieważ odezwało się juz kilka zainteresowanych osób, więc zrobię oddzielny wątek na ten temat i wszystko dokładnie opiszę. Krok po kroku i bez trudnych słów :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lip 15, 2011 9:04 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

kamari pisze:

Ponieważ odezwało się juz kilka zainteresowanych osób, więc zrobię oddzielny wątek na ten temat i wszystko dokładnie opiszę. Krok po kroku i bez trudnych słów :ok:

Czekamy z niecierpliwością :1luvu:
najszczesliwsza

Post » Pt lip 15, 2011 14:51 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Kocham Zosię :1luvu:
najszczesliwsza

Post » Pt lip 15, 2011 14:52 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Dziewczyny,mam pytanie nie związane z kotami :oops: .
Czy któraś z Was wie coś o jakiejś firmie,która udzielałaby pożyczek osobom niezatrudnionym?
No nie chce mi babiszon wynająć mieszkania bez kaucji,a skąd mam wziąć w ciągu kilku dni pięć stów :( ?
Tutaj w poniedziałek ma mnie już nie być,już i tak przeciągam,dłużej nie da rady.
Nie provident,ale może coś podobnego...

vip

Post » Pt lip 15, 2011 14:53 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

najszczesliwsza pisze:Kocham Zosię :1luvu:

Moją Zosię?...Czy Zosię w sensie Zosię?

vip

Post » Pt lip 15, 2011 14:54 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Tez bardzo chętnie poczytam :wink: Co prawda prace mam, ale kto to wie co będzie :roll:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt lip 15, 2011 14:55 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Niech cię ręka boska broni od takich firm, w życiu im się nie wypłacisz :!: :!: :!:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]