Niki (FeLV+) - startujemy w konkursie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 31, 2012 17:05 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Dzięki za zaproszenie do wątku :1luvu: Bardzo mi się podoba z wielu powodów.Po pierwsze bohaterka to burasia, a te kocham najbardziej, po drugie to kotka ze schronu, a tym kibicuję zawsze mocno, po trzecie to FeLV-ek, znowu bliski mi temat.Przede wszystkim jednak to taki miły wątek, taki nastrajający optymistycznie, a zdjęcia to już przecudne :1luvu: Czy będę bardzo wredna, jeśli napiszę, że puchnę z zazdrości? :oops: Tak bym chciała mieć dobry aparat i umieć robić tak ładne zdjęcia.Niestety, :cry: :cry: :cry:
Niki jest naprawdę cudna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto sty 31, 2012 20:55 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 31, 2012 23:37 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Witajcie Fiszko i Ewar :) Rozgośćcie się.

Ewo, b. mi miło :) niestety również nie posiadam ani dobrego sprzętu ani talentu. Robię bardzo dużo zdjęć (jest ich tysiące :oops: ) a potem wybieram te, kt. wyszły - to moja tajemnica 8)

Wzięło mnie dziś na wspominki i zajrzałam do naszych początków - jedno mi się nasunęło, że panikowałam i byłam niecierpliwa :mrgreen: i opowiadałam o czyś co odkryłam, a to były rzeczy stare i oczywiste, tylko wszyscy pozwalali mi się cieszyć z odkryć kociego świata :mrgreen:

Nikusia wszystkim gościom puszcz oczko z uśmiechem :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro lut 01, 2012 7:04 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Uśmiech uroczy :1luvu:

ewar

Post » Śro lut 01, 2012 9:32 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

ja często wspominam i wracam do wczesniejszych zdjeć, wpisów. Biorę wtedy takiego kociego delikwenta którego historię i przeszłość studiuję i mocno do siebie przytulam i dziękuję mu, że jest. I zawsze tylko w jednym przypadku płaczę, to łzy wzruszenia - w przypadku Fuczków :oops:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lut 01, 2012 23:46 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Marta, Fuczkom uratowaliście życie :ok:

Odpoczynek po szaleństwach:

Obrazek Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Czw lut 02, 2012 7:34 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Znów się pozachwycam :1luvu:

ewar

Post » Czw lut 02, 2012 9:17 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

odpoczynek, odpoczynkiem, ale wzrok czujny i bystry :)

WarKotka

Post » Czw lut 02, 2012 14:00 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Mnie się zdaje, że Niki zazwyczaj ma takie spojrzenie, no chyba że jest tak senna, że nosem się już podpiera. :lol:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw lut 02, 2012 15:59 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Szybenko, a ile czasu dziennie Niki jest w stanie szaleć?
Zauważyłam, że Bronio dość szybko się męczy, potem krótko :twisted: odpoczywa i znowu biega i znowu szybko się męczy. I tak w kółko. :P
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Pt lut 03, 2012 0:34 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

O tak, Nikuśka jest czujna, zwłaszcza jak chodzi o zabawę :)
A to prawda, co zauważyłaś Iwonko, Nikunia ma na ogół taki wyraz pysia, takie spojrzenie - i kocham to pysio :1luvu: :1luvu:
fiszka13 pisze:Szybenko, a ile czasu dziennie Niki jest w stanie szaleć?
Zauważyłam, że Bronio dość szybko się męczy, potem krótko :twisted: odpoczywa i znowu biega i znowu szybko się męczy. I tak w kółko. :P
:ryk: :ryk: Nigdy nie sprawdzałam wytrzymałości Niki. Bywało, to odległe czasy ;) że bawiłyśmy się bez przerwy 3-4 godz., ale oczywiście z krótkimi odpoczynkami panny, jak robi i Twój Bronio. Wtedy jednak nasze zabawy nie były tak żywiołowe, jak teraz - miałam mniej pomysłów i mało znałam Nikuśkę.
Niki również szybko się męczy, podobno ma na to wpływ przebyte zapalenie płuc, ale chęć do szaleństw jest cały czas, np. takich:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

I jeszcze to. Lepiej by wyglądało na filmie, ale nie zdążyłam pomyśleć i nie przewidziałam, co wymyśli moja księżniczka ;)

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Niektóre zdjęcia brzydkie, ale przynajmniej widoczny jest manewr spryciuli :mrgreen:
Obrazek

szybenka

Post » Pt lut 03, 2012 7:18 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

No tak, brzydkie zdjęcia :wink:

ewar

Post » Pt lut 03, 2012 10:08 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

hihihi brzuszek widać :mrgreen:

WarKotka

Post » Pt lut 03, 2012 15:54 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Brzuszek, mówisz Marta... :)

Obrazek

Obrazek
Obrazek

szybenka

Post » Pt lut 03, 2012 19:29 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Łał!! I brzuszek i te czarne łapiny rozciapierzone!!! :1luvu:
Niki!! Ty cudzie natury! :love:
Nie wiem co to jest, że jak tu wchodzę, to egzaltowana się robię. :oops:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

[poprzednia][następna]