Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 5:36 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(;Tułek,Nelly,Elwirka,Mimi w DS

Super, że wieści z domków takie fajne :)
Okruszek z Joachimem musi wyglądać uroczo :D Zwłaszcza, że Joachim jest rozmiarów bardzo słusznych 8) Mam nadzieję, że malutki buranio wydobrzeje szybko i rozkocha w sobie domek idealny :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw gru 09, 2010 7:55 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(;Tułek,Nelly,Elwirka,Mimi w DS

anita5 pisze:Taizu, Paw, bardzo dziękuję za pomoc! :1luvu: :1luvu:

Chciałam napisać dwa słowa o malutkim buraniu. Jest rozkoszny. Przedwczoraj poczuł się gorzej i znowu jest na antybiotyku. Dziś jest wesoły, biega, bawi się, i co ważne, bardzo dużo je. Ma brzuszek jak beczułka. Jest taki milusi, daje buzi, tuli się... Słodziak. Taki delikatniutki jest, drobinka taka.
Dostaje scanomune, lakcid, kropelki do oczka... Nie lubi zabiegów wokół siebie, ale trudno.
Prześwietnie wygląda, jak daje czółko Joachimowi do mycia, a ten ogromny kocur myje go jak czuła mama. Widok super. Wiem, zdałyby się fotki, ale nie mam absolutnie siły na focenie teraz. :oops:

Bruno też tak matkował maluchom, przyduszał łapką i mył, mył, mył :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw gru 09, 2010 8:07 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(;Tułek,Nelly,Elwirka,Mimi w DS

Anitko, wspaniałe wieści ostatnio w Waszym wątku. Cieszą niezmiernie!. Niech tak już zostanie zawsze, tylko dobre wiadomości.

Pozdrawiam gorąco mimo chłodku na dworze.
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw gru 09, 2010 16:57 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(;Tułek,Nelly,Elwirka,Mimi w DS

Dziękujemy za pozdrowienia! :D

Ja mam dziś taki sobie dzień. Rozbiłam słoik z zupą szpinakową od mamy, to raz. Użerałam się w szkole, to dwa. W piecu się mizernie pali, to trzy.

A za chwilę jedziemy do Bielska z Kitusiem i bardzo się boję, jakie będą wyniki. Bo nie jest dobrze z nim, to pewne.

Za to mały buranio zaczął wykonywać szaleńcze skoki i uwielbia rozwijać rolki papieru toaletowego. :D
Kupiłam mu dziś 2 kg kittena RC, bo uwielbia! On zdecydowanie woli suche od mokrej karmy. Jak zobaczyłam cenę tego kittena, zdębiałam, ale cóż było robić...

A Maja... Ale cicho sza na razie. :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw gru 09, 2010 20:20 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(;Elwirka,Mimi,Tanitka w DS

Dobrze że ma apetyt mały buranio :D :1luvu:
Za Kitusia mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw gru 09, 2010 20:25 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(;Tułek,Nelly,Elwirka,Mimi w DS

anita5 pisze:A Maja... Ale cicho sza na razie. :wink:

O, szykuje się jakś niespodzianka.
:?:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 10, 2010 7:47 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(;Elwirka,Mimi,Tanitka w DS

No to sza, sza, ale :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I za Kitusia mocne

Mam nadzieję, że dojechaliście cali i zdrowi tam i z powrotem, bo sypało i drogi były takie se :(
Obrazek

carmella

Post » Pt gru 10, 2010 14:05 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(;Elwirka,Mimi,Tanitka w DS

carmella pisze:Mam nadzieję, że dojechaliście cali i zdrowi tam i z powrotem, bo sypało i drogi były takie se :(

Dojechaliśmy dobrze, wzmocnieni herbatą u ryśki. Po ciężkim dniu miło było posiedzieć w fajnym towarzystwie. Jagódka nam tańczyła, a Filemon miał oko na całokształt.

Ryśko, dziękuję w imieniu Gucia za krople!

Kituś niestety ma fatalną kreatyninę, aż 8 :cry: Bardzo się martwię, bardzo. On schudł i taki jest jakiś...

W ogóle płakać się chciało wczoraj. Jak Kituś był badany, przyjechała do lecznicy kobieta z malutkim pieseczkiem, szczeniaczkiem, który spadł z wysokiej szafki. Jakaś dziwna substancja wychodziła mu nosem, płakał przeraźliwie. Weci go ratowali, ale wątpię, czy się udało. Był na pewno za mały, żeby mógł w ogóle iść do adopcji, a co więcej, był prezentem na Mikołaja. To było wszystko cholernie smutne.

I już wiadomo, że psinek nie żyje... :cry: [']
Ostatnio edytowano Pt gru 10, 2010 20:09 przez anita5, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt gru 10, 2010 14:10 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(;Elwirka,Mimi,Tanitka w DS

anita5 pisze:Kituś niestety ma fatalną kreatyninę, aż 8 :cry: Bardzo się martwię, bardzo. On schudł i taki jest jakiś...

Kitusiu, nie martw mnie :( Przecież szef całej gromadki musi być w dobrej kondycji :!:

Bazyliszkowa

Post » Pt gru 10, 2010 18:46 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(;Elwirka,Mimi,Tanitka w DS

Kitusiu, nie smutaj nas!
Obrazek

carmella

Post » Sob gru 11, 2010 5:48 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(;Elwirka,Mimi,Tanitka w DS

Trzymam kciuki za Kitusia...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob gru 11, 2010 18:06 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(;Elwirka,Mimi,Tanitka w DS

Kituś na szczęście ma ogromny apetyt. I leki grzecznie przyjmuje.

Wróciliśmy z eskapady po Śląsku.
Najpierw Tychy, konsultacja Srebrnego u dra Garncarza. Okazało się, że na szczęście nie trzeba już ingerować chirurgicznie w to chore oczko, skoro jedna operacja nie pomogła. Musi dostawać krople (3 rodzaje), scanomune i tolfedynę. Na to chore oko nie widzi.... Jednak nie. Bardzo się grzecznie zachowywał w gabinecie i wzbudził sympatię lekarzy, jak zwykle. Bo Srebrny jest bardzo uroczy.
Potem pojechaliśmy do Rudy Śląskiej po szylkretkę bez ogonka. Koteczka już zainstalowana w klatce, już jadła. Jest cudna. Ma około 5 lat.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob gru 11, 2010 18:11 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(;Elwirka,Mimi,Tanitka w DS

ciepłe myśli ślę :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob gru 11, 2010 18:12 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(;Elwirka,Mimi,Tanitka w DS

Dobrze, że Kituś ma apetyt. Oby tak dalej.
Srebrny na pewno odetchnął z ulgą, jak usłyszał, że kolejnej operacji nie będzie. :wink:
A szylkrecia cudna jest :D

Bazyliszkowa

Post » Nie gru 12, 2010 13:49 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(;Elwirka,Mimi,Tanitka w DS

Tak czułam że tri będzie u Was :1luvu: :D :king:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

[poprzednia][następna]