kothka pisze:To ona młodziutka jest![]()
Jeszcze troszkę na rujkę pewnie poczekasz
To mnie pocieszyłaś, skoro czas to czas jeszcze i dobrze. Boję się tej rujki jak nie wiem co. Nigdy nie przeżywałam - jako matka

na żywca

A Fanny ile miała jak dostała?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kothka pisze:To ona młodziutka jest![]()
Jeszcze troszkę na rujkę pewnie poczekasz
Danusia pisze:Oj idą ,idą.Karpie juz pływają , pierogi i uszka w zamrazarce. A reszta w piatek.
jutro moze choinkę ubiorę . Zakupy poczynione, okna pomyte. jeszcze drobne sprzątanka będziemy świętować![]()
aaaanie mam w co prezentów zapakować
karpie jeszcze w wannie pływają
Nelly pisze:kalair pisze:Cześć Aluś!![]()
Cześć BożenkoJak tam Safulcia dziś, moje słoneczko
kalair pisze:Ach Alinko, Safulek się ma aż za dobrze.Przeokropnie rozpieszczona kocica!
Nelly pisze:kalair pisze:Ach Alinko, Safulek się ma aż za dobrze.Przeokropnie rozpieszczona kocica!
I tak ma byćW końcu, od czego je mamy jak nie od rozpieszczania
Nelly pisze:Danusia pisze:Oj idą ,idą.Karpie juz pływają , pierogi i uszka w zamrazarce. A reszta w piatek.
jutro moze choinkę ubiorę . Zakupy poczynione, okna pomyte. jeszcze drobne sprzątanka będziemy świętować![]()
aaaanie mam w co prezentów zapakować
karpie jeszcze w wannie pływają
A u mnie ruszają właśnie z kopytaWg. Twojej wyliczanki: okna pomyte, ryba jest (nie pływa już tylko się mrozi
) uszka są. Choinkę dziś chciałam ubrać, ale na razie nie było czasu. Musiałam odespać pracę, a rano były zakupy jedzeniowe. Zakupy nie do końca jeszcze, ale z dużego grubsza są. Sprzątanko mnie czeka jeszcze, ale takie "po wierzchu". Prezenty mam w co zapakować, bo w tym roku poszłam na łatwiznę. Pierwszy raz, serio. Lubię wymyślać opakowanie, ewentulanie lubię zapakować w papier i ładną wstażkę. Tak jakoś mam, paczka to paczka chwila rozsupływania jest ekscytująca
Ten moment "między ustami, a brzegiem pucharu". A do torebki to natychmiast zagląda się
Ale to zajmuje tyle czasu, bo mam dużo do popakowania (cała rodzina) że muszę w tym roku z tego zrezygnować i powkładam do torebek. No, ewentualnie może jakieś rzeczy z tych co wkładam zapakuję, jeśli czas pozwoli.
Przede mną natomiast pieczenie ciast. Jutro i pojutrze. Mam ambitny plan. Obym dała radę
kalair pisze:Śpijcie smacznie..
kalair pisze:Cześć Alu i kotki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus, Google Adsense [Bot], januszek, Lifter, zuza i 416 gości