Dyktatura pisze:Ciocię Marysię i Małgosię serdecznie zapraszamy do zapoznania się z footrzakami bliżej.
A może spotkanie w większej grupie??? Może weekend 22 października???
I koci spacer?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Ciocię Marysię i Małgosię serdecznie zapraszamy do zapoznania się z footrzakami bliżej.
MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Ciocię Marysię i Małgosię serdecznie zapraszamy do zapoznania się z footrzakami bliżej.
I koci spacer?
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Ciocię Marysię i Małgosię serdecznie zapraszamy do zapoznania się z footrzakami bliżej.
I koci spacer?
Kochane. Ja po prostu nie mogę się umawiać, bo pracuję. Ostatni wolny dzień miałam w Wielkanoc.
MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Ciocię Marysię i Małgosię serdecznie zapraszamy do zapoznania się z footrzakami bliżej.
I koci spacer?
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Ciocię Marysię i Małgosię serdecznie zapraszamy do zapoznania się z footrzakami bliżej.
I koci spacer?
Spacerek jak najbardziej też może być. No chyba, że pogoda przeszkodzi.
Dyktatura pisze:Moja ciocia zaprasza na Ineczkowy bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=177292
Moli25 pisze:Czesc Ciociu,
Kiedy przyjedziesz do nas?
Lubimy Cie
Moli i Fuks
MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Moja ciocia zaprasza na Ineczkowy bazarek:
???
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Czesc Ciociu,
Kiedy przyjedziesz do nas?
Lubimy Cie
Moli i Fuks
Molisiu i Fuksiu
Ciocia przyjedzie w poniedziałek, tylko musi ustalić z waszą Dużą kiedy będzie w domku.
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Moja ciocia zaprasza na Ineczkowy bazarek:
???
Ineczkowy no bo ten portfelik jest taki czarniutki i ładniutki jak ty.
MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Miauknij jak Teściowna dotupta do cię do domciu. Bo Duża mówi że jakoś już zaraz powina być u cię.
Szkoda że ino tak króciutko była u mięAle napisałam ci lista, domagaj się coby dała ci poczytać! Konieczmnie!
Książniczka Ofelja stąskniona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 58 gości