kinga w. pisze:Muszę. Nie mam wyjścia. Chciałabym mieć pewność wyjeżdżając, że jesienią już przyjadę na stałe - łatwiej biec jak sie wie gdzie meta - ale to też nie takie proste. Żebym mogła tu przyjechać, sporo muszę pozałatwiać w kraju, jeszcze więcej Rajmund tutaj. Znaleźć dom którego właściciel zgodzi się na zwierzęta i z którym można będzie podpisać dłuższą umowę (tu na przyklad ma do kwietnia) żeby nie było potem jaj z przeprowadzkami i stresowaniem zwierzaków, zorganizować przewóz w sensie transportowym. Chata by się przydała z garażem bo Rajmund kombinuje mechaniką dorabiać - dobry jest w te klocki i miewa wolny czas. No i z czynszem przystępnym. Pięciu kotów i graciarni fiestą nie przewiezie, trzeba by autko jakieś większe i to kupić - tu nie ma opcji "auto od kolegi pożyczyłem". Całkiem spora operacja logistyczna się kroi. W kraju trzeba by mieszkanie przygotować i wynająć komuś - przygotować znaczy opróżnić... Znaczy gdzie się podziać z naszymi rzeczami? Bo zabierać wszystko do Anglii... To by chyba TIR-a trzeba. A utrzymywać mieszkanie puste... Bezsens. I takich kołomyjek kręci się dostatek.
Cześć Kinga w tym Nowym Roku

- wiesz czego Ci życzę , aby nie zawiodła Cię Twoja mądrość i odpowiedzialność a wierzę, że w 2010 roku będziecie razem z Rajmundem i razem z kotami, czego Wam z całego serca życzę
Nie będzie łatwo sądząc po tym co piszesz, ale kto powiedział, że życie jest łatwe ?
Plany już są, teraz tylko zakasać rękawy i brać się za realizację
A'propos kotów - pięknie o nich piszesz, o ich tęsknocie za Tobą, o ich niejedzeniu bo Ciebie z nimi nie ma. Nie raz pokulały mi się łezki jak Cię czytałam

.
Kinga, już wiesz gdzie jest meta, teraz tylko dobrze wystartować i realizować konsekwentnie punkt po punkcie

będzie git - zobaczysz
Cieszę się, że Twój Pięciokot już niedługo Cię zobaczy, bardzo się cieszę
Niech 2010 rok przyniesie Ci realizację w 100 % wszystkich planów w Twoim życiu

Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021