tosiula pisze:trawa11 pisze:tosiula pisze:To do wieczora Trawko
Juz wieczorek
I jestemWyspana
i co będziesz w nocy robić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:trawa11 pisze:tosiula pisze:To do wieczora Trawko
Juz wieczorek
I jestemWyspana
kotka doroty pisze:Witaj Trawko!Dzień doberek chłodny ,wietrzny i pochmurny przynajmniej w Poznaniu!
Kingi Lionek odszedł nad ranem za TM
tosiula pisze:Jeszcze nie wiemZapowiada się długi wieczór.Pewnie się zadekuję w łazience i zrobię sobie luksusy
andziula20 pisze:właśnie wróciłam ze spaceru z psem, matko jak tam zimno...wiatr się zerwał i temperatura odczuwalna jest chyba znacznie niższa niż faktyczna. brrr włażę pod kołdrę i zmuszam się do zaśnięcia bo rano do pracy...dobrej nocki i kolorowych snów
kotka doroty pisze:Witaj Trawko!Dzień doberek chłodny ,wietrzny i pochmurny przynajmniej w Poznaniu!
trawa11 pisze:kotka doroty pisze:Witaj Trawko!Dzień doberek chłodny ,wietrzny i pochmurny przynajmniej w Poznaniu!
wlasnie byłam u Kingi![]()
Bardzo smutne![]()
Moja Mizieńka zaopiekuje sie Lionkiem za TM...
trawa11 pisze:kotka doroty pisze:Witaj Trawko!Dzień doberek chłodny ,wietrzny i pochmurny przynajmniej w Poznaniu!
Bardzo smutne![]()
kotka doroty pisze:trawa11 pisze:kotka doroty pisze:Witaj Trawko!Dzień doberek chłodny ,wietrzny i pochmurny przynajmniej w Poznaniu!
Bardzo smutne![]()
Eeech mam łzy w oczach,taki mały grzdyl,przecież jeszcze mógł brykać ku uciesze ludziów,a teraz bryka tam,eeech
MaryLux pisze:trawa11 pisze:kotka doroty pisze:Witaj Trawko!Dzień doberek chłodny ,wietrzny i pochmurny przynajmniej w Poznaniu!
Bardzo smutne![]()
Pigułka i Mrumri pomogą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1082 gości