Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Sob sty 30, 2010 16:45 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

bubor pisze:Nie będzie Ci brakować tej szylkretowej panny Wielbłądziu ? 8)

Nie, oddałam w świat już bardzo dużo trikolorek, akurat z nimi nie mam większego problemu :wink:
Gdyby była taką klasyczną pstrokatą szylkretką jak Kropcia, to co innego :1luvu: ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob sty 30, 2010 16:56 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

charm pisze:
Wielbłądzio pisze:czy chcę, czy nie chcę, chyba MUSZĘ poświęcić więcej czasu sobie i swojemu własnemu zdrowiu

Zdecydowanie! :ok:

:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sty 30, 2010 17:02 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:

Nie, oddałam w świat już bardzo dużo trikolorek, akurat z nimi nie mam większego problemu :wink:
Gdyby była taką klasyczną pstrokatą szylkretką jak Kropcia, to co innego :1luvu: ...

Masz rację Wielbłądziu , szylkretki są wyjątkowe :1luvu: jak moje ukochane nakrapiane szczęście :oops:

bubor

Post » Sob sty 30, 2010 17:02 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:czy chcę, czy nie chcę, chyba MUSZĘ poświęcić więcej czasu sobie i swojemu własnemu zdrowiu

Wypadałoby ;), nareszcie dochodzisz do odpowiednich wniosków 8)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob sty 30, 2010 18:48 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:

Albo Czarnym Koczurkiem :twisted:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob sty 30, 2010 18:59 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Na tymczasowanie czarnych koczurków mam bana :? :oops:
Zresztą nawet gdyby ktoś mi takowego dawał, zastanowiłabym się 15 razy przed wzięciem, naprawdę wolałabym poprzestać na dziewiątce :strach:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob sty 30, 2010 19:34 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Pani była. Obejrzała kotka. Powiedziała, że kotek śliczny. A potem powiedziała, że... że przyjedzie po kotka za tydzień. Prawdę mówiąc, nie wiem, co mam o tym myśleć :roll:
Byłam zdziwiona, kiedy stanęła w moich drzwiach bez transportera, od razu zapytałam, czy ma w samochodzie coś do zapakowania kota - i od razu usłyszałam, że dzisiaj to Pani przyjechała tylko obejrzeć :roll:
Nie wiem, czy sprawa jest aktualna i czy warto czekać. Tak jak już napisałam, ze względu na swój parszywy stan zdrowia chciałabym na jakiś czas przystopować z tymczasami - w tej sytuacji nie wiem, czy dom dla Basi już jest czy należy go szukać nadal :roll: I co mam mówić kolejnym osobom, które dzwonią z tego samego ogłoszenia :roll:
:twisted:

Wielbłądzio

Post » Sob sty 30, 2010 19:49 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Skoro ta osoba była tylko pooglądać to myślę że nic nie stoi na przeszkodzie by dalej szukać koteczce domu :wink:

bubor

Post » Sob sty 30, 2010 20:01 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Też tak myślę...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob sty 30, 2010 20:03 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Ludzie są beznadziejni :roll:
Jeszcze dwa dni temu w rozmowie telefonicznej zapewniała mnie, że jest zdecydowana :roll:

Wielbłądzio

Post » Sob sty 30, 2010 20:05 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

No wiecie co..zbulwersowałam się. Co za ludzie. :evil:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 30, 2010 20:06 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:Ludzie są beznadziejni :roll:
Jeszcze dwa dni temu w rozmowie telefonicznej zapewniała mnie, że jest zdecydowana :roll:

Widocznie zdecydowania starczyło jej na obejrzenie koteczki , zresztą może w międzyczasie znalazła gdzieś inne futerko :roll:

bubor

Post » Nie sty 31, 2010 0:44 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

bubor pisze:Skoro ta osoba była tylko pooglądać to myślę że nic nie stoi na przeszkodzie by dalej szukać koteczce domu :wink:

Dokładnie tak.
Skoro miała dzisiaj kicię zabrać, a nie zabrała, to ja bym dalej traktowała sprawę jako otwartą. Jak się trafi sensowny, bardziej zdecydowany :roll: domek - oddawaj kotkę bez wahania. Jak nie, a pani zgłosi się ponownie, możesz raz jeszcze rozważyć jej kandydaturę ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie sty 31, 2010 15:28 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Myślę, że jeśli pojawi się inny potencjalny dom, który będzie lepszy, to nie miałabym skrupułów...
Lepiej, że zaczęła mieć wątpliwości przed zabraniem koteczki do siebie.....

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie sty 31, 2010 16:32 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

No i ja zamierzam właśnie tak zrobić, gdyby w międzyczasie pojawił się jakiś sensowny chętny... Wkurza mnie tylko, że jednym ludziom już w czwartek musiałam odmówić, bo 'kot zaklepany', a wczoraj okazało się, że doopa nie zaklepany, jak nie miał domu tak nie ma :roll:

Ciemno, smutno, byle jak. Od jutra powrót do tzw. normalności - ciekawe, jak dam radę, skoro nadal podpieram się nosem (i to przy totalnym lenistwie :oops: )...

Spasione leniwe Draństwo pozdrawia wszystkie Ciocie i Wujków :twisted: 8)

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]