Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 22, 2009 12:36 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Rysiek całkiem fajna ta potencjalnie Twoja Walentyna :piwa:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Czw paź 22, 2009 13:04 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Duża von Focha pisze:
miauczy kotek pisze:Aha, podpatrzylem, ze chyba jednak wyjade do tych Niemiec. Na razie nie wiem kiedy, ale juz sie nie moge doczekac, bo slyszalem, ze to bogaaaaaty kraj :lol:

Do Niemiec, wow! To Ty niezły kosmopolita jesteś :mrgreen: I będziesz musiał reagować na mitz-mitz, czy jakoś tak :wink:

O weź przestań....u nas ostatnio był koleś z Niemiec z siostrą Dużego - chciał mi robić "szrupi szrupi" :strach: Nic z tego! Pogryzłem go tak, że wyglądał jak po spotkaniu z wężem ( ma się te kły :lol: ) :mrgreen:
Rudi bojowy
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw paź 22, 2009 13:06 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

szrupi-szrupi 8O
Racja Rudi - od samego słuchania grzbiet się jeży :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw paź 22, 2009 14:06 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

a jak to się robi?to szrup szrupi? 8O
rysiek i kluska pękający z ciekawości
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Czw paź 22, 2009 20:50 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

agul-la pisze:a jak to się robi?to szrup szrupi? 8O
rysiek i kluska pękający z ciekawości

To chyba coś na kształt niemieckiego gili-gili :conf: :conf: :conf:
Rudi, dobrze że go użarłeś, germanizowanie kotów niemile widziane jest :twisted:

Miau, jawohl!

DER MIRMIL

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Czw paź 22, 2009 22:29 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

ej,
wezcie mnie nie straszcie tym szrupi, szrupi, bo mnie to sie takie troche .... wydaje :ryk:
Juz prawie ustalone, ze pojade jakos w listopadzie, a nawet tam polece :aniolek: :aniolek:
Az do Monachium :piwa:
Dlatego koniecznie musimy opic ta moja podroz :piwa:
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Pt paź 23, 2009 7:14 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

a czy ci niemcy to aby porządni jacyś?
rysiek przerażony
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt paź 23, 2009 8:38 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Ho, ho, ho, Kuba to ty Bawarczykiem będziesz :D Lepiej zacznij już się uczyć jodłowania :wink:
Mieujeujeujeu :D

Mir jodłujący

Duża von Focha

Post » Pt paź 23, 2009 9:49 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Duża von Focha pisze:Mieujeujeujeu :D

Mir jodłujący

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt paź 23, 2009 10:55 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Rysiek, Kluska, jest problem z prezentem dla Cioci Agaty na Boże Narodzenie :evil: Duża chciała się przebrać za Gwiazdora i zawieźć Cioci małą czarną Kluskę, jako siostrę dla Cyrka, ale się wczoraj w trakcie wizyty u weterynarza okazało, że kociaki, które według Dużej miały być dwoma czarnymi dziewczynkami, to dwaj czarni chłopcy :roll: Dobrze, że Duża nie jest seksuologiem, jako prawnik mniej niebezpieczna dla otoczenia jest :twisted:

Myślicie, że Cioci zrobi to różnicę? :|

Mir rozdający prezenty

Duża von Focha

Post » Pt paź 23, 2009 11:01 Re: Mirmił von Foch zaprasza...kłopot z prezentem...

Że niby dla mnie siostrę :strach: i do tego, która jest chłopcem 8O chcecie żebym ja się jakieś traumy nabawił na resztę życia :?: 8O
Przy okazji szykujcie się na imprezkę, moi Duzi wyjeżdżają na kilka dni do Niemiec, do siostry Dużej, więc chata wolna :mrgreen:. Start imprezki 6 listopada, mam nadzieję, że do tej pory wszyscy będziecie zdrowi :piwa:

Cyryl prawie w traumie i szykujący kolejną imprezkę
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt paź 23, 2009 11:25 Re: Mirmił von Foch zaprasza...kłopot z prezentem...

Agata&Alex pisze:Cyryl prawie w traumie

Cyrek, nie panikuj, ja mam brata i żyję :twisted:

Mir braterski

Duża von Focha

Post » Pt paź 23, 2009 11:27 Re: Mirmił von Foch zaprasza...kłopot z prezentem...

Duża von Focha pisze:
Agata&Alex pisze:Cyryl prawie w traumie

Cyrek, nie panikuj, ja mam brata i żyję :twisted:

ale on był od zawsze facetem, a z nie z babki zrobił się facet :conf: :strach:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt paź 23, 2009 11:43 Re: Mirmił von Foch zaprasza...kłopot z prezentem...

kochany aj przez pierwszy miesiąc byłem nazywany tigrą, a klusjka klopsem. potem się okazało, że pomylono nam płec :evil: to była straszna trauma, ale dajemy radę :D brat w czarnym kolorze może by super :mrgreen:
kluska i rysiek wychodzący z traumy
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt paź 23, 2009 13:42 Re: Mirmił von Foch zaprasza...kłopot z prezentem...

agul-la pisze:kochany aj przez pierwszy miesiąc byłem nazywany tigrą, a klusjka klopsem. potem się okazało, że pomylono nam płec :evil: to była straszna trauma, ale dajemy radę :D brat w czarnym kolorze może by super :mrgreen:
kluska i rysiek wychodzący z traumy

Rysiek, dobrze że Ci sukienek nie kazali nosić :mrgreen:
A Klusce spodni :mrgreen:
Cyrek, nie martw się, medycyna idzie do przodu, nawet się nie skapniesz, że Twoja siostra była facetem :mrgreen:

Mir medyk

Duża von Focha

[poprzednia][następna]