Ja też Ciebie uwielbiam,Moja Ukochana Ineczko wiesz
Duża też szczęśliwa była Ukochana Ciociu Milenko,mówiła że mogłaby z Tobą rozmawiać cały dzień,mmmrrraaauuuu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
muac pisze:Myszeczko piekna jestes wiesz o tym? powiedz duzej ze pomajstrowalam przy twoim banerku i teraz sie wyswietla trzeba tylko wyrzucic stary kod z profilu a wstawic ponizszy![]()
- Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/dovj][img]http://img258.imageshack.us/img258/4549/banero.gif[/img][/url]
jerzykowka pisze:Calym serduchem dziekuje za przecudowne powitanie![]()
Trafilam tu wreszcie i z najwieksza przyjemnoscia zostaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kociczka39 pisze:Ja też się cieszę ,że Ukochana Cioteczka Asia do nas przyszła
Myszka Szczęśliwa przesyła baranki z obcieruskami,mmrraauu
jerzykowka pisze::oops:![]()
![]()
Wlasnie przegladalam sobie zdjecia Myszeńki i zauwazylam, ze Ona ma niesamowite oczy- takie troche orientalne, skosne migdalki![]()
![]()
kociczka39 pisze:jerzykowka pisze::oops:![]()
![]()
Wlasnie przegladalam sobie zdjecia Myszeńki i zauwazylam, ze Ona ma niesamowite oczy- takie troche orientalne, skosne migdalki![]()
![]()
Moja miłość tak od małości ma te oczka.Jak pojechaliśmy tam skąd ją adoptowaliśmy,właściwie mój tż ją adoptował,bo to był prezent od niego dla mnie,do samego końca nie wiedziałam,że ona będzie u nas,hehe,to ona wpadła mi w oko z całej szóstki.Taka sobie biedniutka w kąciku siedziała,jak cała reszta chciała wyjść z pojemnika.Taka sobie szara myszka była,stąd Tż takie imię jej wymyślił
jerzykowka pisze:kociczka39 pisze:jerzykowka pisze::oops:![]()
![]()
![]()
Moja miłość tak od małości ma te oczka.Jak pojechaliśmy tam skąd ją adoptowaliśmy,właściwie mój tż ją adoptował,bo to był prezent od niego dla mnie,do samego końca nie wiedziałam,że ona będzie u nas,hehe,to ona wpadła mi w oko z całej szóstki.Taka sobie biedniutka w kąciku siedziała,jak cała reszta chciała wyjść z pojemnika.Taka sobie szara myszka była,stąd Tż takie imię jej wymyślił
Kiedy znalazlam na stacji benzynowej wyrzucone bure, jeszcze slepe coś, to tez tylko z myszka mi sie skojarzyło i stad moja Myszka. I tak z szarych myszek wyrosly nam cudowne, ukochane Cuda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości