Jutro wieczorkiem zdjęcia i co się u nas dzieje a dzieje się oczywiście rewelacyjnie Teraz niestety muszę się przespac i iśc na nocną zmianę. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Tosia właśnie leży za laptopem rozwalona i potakuje że jej tu dobrze, że nic jej nie brak, że już coraz bardziej przekonuje się do Dżekiego, że ma śliczną mięciutką sierśc i że jest 200 procentowym milankowym przytulankowym kotikiem do głaskania. Że wchodzi na kolanka, że kładzie się mi na klatce piersiowej. Pięknie mruczę i że rozrabiam i jestem wesoła i uwielbiam się bawic papierowymi kuleczkami więc duża kiedy przychodzi siedzi i drze gazety i rzuca kuleczki a ja je PRZYNOSZĘ bo jestem bardzo mądra a Duży krzyczy że znowu bałagan robią ale i tak nie ma nic do powiedzenia hiihiii.... bo Tosia jest bardzo ważna i Duża o nią strasznie dba Tosia ładnie się też dzieli ze Stefankiem koszyczkiem Bawią się razem pięknie ..... Więcej wieści niebawem Pozdrawiam wszystkie Ciotki i Wujków Tosinych
Cieszę się,że ma ładną sierść.Chciałam ją szczotkować,kiedy była jeszcze u mnie,ale...nie było co.Taka strzyżona pijawka. Sądziłam,że Tosia nie będzie przytulasta,a tu proszę!Okazuje się,że tak naprawdę każdy kot to miziak,potrzebuje tylko czasu.