kinga w. pisze:Bożena!! Ja zeżarłam pyszny serek z rzodkiewką i szczypiorkiem na papryce zamiast chleba. PYCHA!
![]()
Słucham Cię Kinguś,kochanie moje
Dobra,no serek też pyszny!
A ta świnka to kto?
Moderator: Estraven
kinga w. pisze:Bożena!! Ja zeżarłam pyszny serek z rzodkiewką i szczypiorkiem na papryce zamiast chleba. PYCHA!
![]()
kinga w. pisze:Tyzma pisze:Czarne, zjadł z brzegu to mu usłużnie wszystkie wygrzebałam - bo jak mówiłam ja nie mogę na niego krzyczeći to mnie frustruje
Nooo, bo na kicia nie wolno krzyczeć. Zamknie się w sobie o co? Ale czarne oliwki... Nieee... Moje jadają wyłącznie zielone, więc ja kupuje czarne.

kinga w. pisze:Nie, jestem! Serek z olejem lnianym?? nie... Tak mi nie odbiło... Jeszcze.

kinga w. pisze:Nooo, chyba na zatwardzenie, zamiast kory kruszyny albo rycynusu! Nieee... Serek z jogurtem szczypiorkiem i rzodkiewką... Mniaaammmm...
Ej! My znów o żarciu? Marzę o ruskich pierogach. I pizzy z krewetkami, czosnkiem, ananasem i kurczakiem. I potrójnym serem.
kalair pisze:kinga w. pisze:Nooo, chyba na zatwardzenie, zamiast kory kruszyny albo rycynusu! Nieee... Serek z jogurtem szczypiorkiem i rzodkiewką... Mniaaammmm...
Ej! My znów o żarciu? Marzę o ruskich pierogach. I pizzy z krewetkami, czosnkiem, ananasem i kurczakiem. I potrójnym serem.
Aj, no przecież tam ma być też jogurcik albo kefirek..![]()
Pierogi bym zjadła,i pizzę..Pizza jest straszną bombą kaloryczną!![]()
A nażarłam się frytkami. I będę jeść chrupki kukurydziane.![]()
Jedzenie jest fajne,nie?

kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Nooo, chyba na zatwardzenie, zamiast kory kruszyny albo rycynusu! Nieee... Serek z jogurtem szczypiorkiem i rzodkiewką... Mniaaammmm...
Aj, no przecież tam ma być też jogurcik albo kefirek..![]()
Pierogi bym zjadła,i pizzę..Pizza jest straszną bombą kaloryczną!![]()
A nażarłam się frytkami. I będę jeść chrupki kukurydziane.![]()
Jedzenie jest fajne,nie?
Taaa... A frytki i chrupki kukurydziane to wspomagaja odchudzanie... wiesz czemu się trzodę karmi kukurydzą?? No, to temu ja płatków kukurydzianych nie papam. Mimo że lubię.

kinga w. pisze:no, tak.. chrupki kukurydziane 352kcal w 100g
płatki kukurydziane 363kcal w 100g
Odpada błonnik i niestrawialne części zawarte w pełnym ziarnie jakie mamy w puszcze, zostaje "samo dobre". Kukurydza ma duuużo skrobi.
Hannah12 pisze:Wszystkiego najlepszego.
Dalszych sukcesów w diecie.
A olej lniany jest ok. ja jadam lniany, z pestek dyni itp.

kinga w. pisze:Hannah12 pisze:Wszystkiego najlepszego.
Dzięki!Olej lniany, taki na zimno tłoczony jest pycha, ale może niekoniecznie do serka... O to mi szło.
wiecie co? Tu sie zrobił wątek żarciowo dietowy a nie kłakowy.
kalair pisze:kinga w. pisze:Hannah12 pisze:Wszystkiego najlepszego.
Dzięki!Olej lniany, taki na zimno tłoczony jest pycha, ale może niekoniecznie do serka... O to mi szło.
wiecie co? Tu sie zrobił wątek żarciowo dietowy a nie kłakowy.
Kochana! U mnie trumny I trupki prym wiodły całymi dniami...To żarcie nie najgorsze jest!
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości