Fajnie, ze sasiadka prozwierzeca. Tylko jeszcze ciut pogadanek uswiadamiajacych i bedzie git, ja w Ciebie wierze!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Glupia sprawa z ta sowa...![]()
Chat pisze:Fajnie, ze sasiadka prozwierzeca. Tylko jeszcze ciut pogadanek uswiadamiajacych i bedzie git, ja w Ciebie wierze!
Dorota pisze:Nawet nie prosze o link (o uratowaniu sowy).
Nie ma to sensu.
Wyrazy szacunku, glaski i najlepszosci!
Duza od Mru, ktora dzis wyglada jak stara ropucha :twisted:
olaxiss pisze:Dorota pisze:Nawet nie prosze o link (o uratowaniu sowy).
Nie ma to sensu.
fota fota fota !!!
Avian pisze:olaxiss pisze:Dorota pisze:Nawet nie prosze o link (o uratowaniu sowy).
Nie ma to sensu.
fota fota fota !!!
... i pomyślałby kto, że tylko Mru cieszy sie z nieszczęścia Duzej
olaxiss pisze:e... ja tylko ciekawa jestem
Dorota pisze:Nawet nie prosze o link (o uratowaniu sowy).
alus1 pisze:a ja strasznie mocno trzymam kciuki za Kotletasa i ciekawa jestem jak będzie
JoasiaS pisze:Dorota pisze:Nawet nie prosze o link (o uratowaniu sowy).
Nie mam linka do tego artykułu. Ale jego autor praktycznie spisał treść z tego Michałowego bloga:
http://sowywloszczowy.blogspot.com/alus1 pisze:a ja strasznie mocno trzymam kciuki za Kotletasa i ciekawa jestem jak będzie
No ja też jestem ciekawa. Myślę, że on (podobnie jak sowa) się też na razie nie nadaje do kolejnego próbnego lotu do Kielc. Daję sobie na wstrzymanie do końca lutego, bo myślę, że wysyłanie go do Oli wcześniej znów skończyłoby się klęską
. A jak znów nie wyjdzie, to się chyba zabiję z żalu
alus1 pisze:nie zabijaj się, żal owszem ale zaraz zabijać?![]()
miłego weekendu
JoasiaS pisze:alus1 pisze:nie zabijaj się, żal owszem ale zaraz zabijać?![]()
miłego weekendu
Znalezienie dobrego domu jak się mieszka na wsi zabitej dechami nie jest wcale proste. Do mnie się nikt po kota nie pofatyguje, a osobiste dowożenie i ewentualne odbieranie jak znów coś nie wyjdzie np. z Warszawy nie jest wcale takie znowu fajnie, stąd moje myśli samobójcze![]()
Miłego weekendu
JoasiaS pisze:alus1 pisze:nie zabijaj się, żal owszem ale zaraz zabijać?![]()
miłego weekendu
Znalezienie dobrego domu jak się mieszka na wsi zabitej dechami nie jest wcale proste. Do mnie się nikt po kota nie pofatyguje, a osobiste dowożenie i ewentualne odbieranie jak znów coś nie wyjdzie np. z Warszawy nie jest wcale takie znowu fajnie, stąd moje myśli samobójcze![]()
Miłego weekendu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 71 gości