Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka domu

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 8:18 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty. Patunia słabiutka.

Patuniu trzymaj się kochana, musisz przywitać na świecie Juleczka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob kwi 09, 2011 16:21 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty. Patunia słabiutka.

Podczytuję i trzymam kciuki za Pattunię :ok:
No i za całą przeprowadzkę by futerka się odnalazły, a także za Juleczka :ok: :)

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Sob kwi 09, 2011 17:02 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty. Patunia słabiutka.

Anuś kciuki cały czas :ok: .
Nasza Kicia miała bardzo ciężki styczeń, prawie przestała jeść, było kiepsko, już miałam najczarniejsze myśli.
Potem znowu zaskoczyła, poczuła się lepiej.
Mam nadzieję, że teraz u Pattuni to też przejściowy kryzys.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie kwi 10, 2011 8:26 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty. Patunia słabiutka.

No to się przeprowadziliśmy :mrgreen: Za nami już dwie noce w nowym mieszkaniu.
Mam mniej kotów :kotek: Bo Bunia mieszka pod łóżkiem w sypialni i wychodzi tylko w nocy się przytulić, coś zjeść, do kuwety i wraca pod łóżko. Przez większość dnia towarzyszy jej też Cardiamid. Drań już nauczył się wskakiwania z parapetu na 2 metrową szafę :roll: Leon walczy, żeby nauczyć się otwierać drzwi do szafy, a tu suprise, nie ma drzwi przesuwanych, nie dość że zwykłe to z domykaczem, męczy się więc chłopak i mam nadzieję, że nie wygra z szafą ;)
Shibasek biega za nami krok w krok, ma teraz tyle ruchu, że może schudnie ;)
Pateczka najdzielniejsza, śpi z nami w sypialni, ale też przejdzie się po mieszkaniu, wczoraj spała na sofie.
Dzięki Boniffacemu :1luvu: od piątkowego popołudnia podajemy Azodyl. Przyszedł szybko, zapakowany w lodzie, zimniutki. Strasznie się ucieszyłam :ok:
Patka słaba, chuda i lekka :( ale po peritolu je, przeprowadzka stresu jej chyba nie sprawiła większego.
Jutro najprawdopodobniej Wiesiek będzie nam robił balkon :) a teraz gołębie robią sobie jaja z moich kotów szczując je przez szybę :evil:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie kwi 10, 2011 10:26 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

super Aniu.
To jak sie ogarniecie to ja sie wpraszam na kawke :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie kwi 10, 2011 13:29 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Fajnie że już po przeprowadzce, koty pewnie nie mogą się nacieszyć przestrzenią, to ile teraz mają metrów do biegania? :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie kwi 10, 2011 18:08 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Etka pisze:super Aniu.
To jak sie ogarniecie to ja sie wpraszam na kawke :)

Etka, zapraszam :) ja już chyba się bardziej nie ogarnę, bo lekarz mi się oszczędzać kazał :mrgreen:

gosiaa koty to mogłyby chyba mieszkać tylko w sypialni :roll: do której miały przecież nie mieć wstępu :roll:
a metrów 2x tyle mają teraz, prawie 70m i całkiem duży balkon
a przed blokiem całe stado kotów wolno żyjących, ponoć wszystkie wysterylizowane, wyglądają zdrowo, są całkiem grube i nawet budkę ukrytą między krzakami widziałam :)

mokkunia

Post » Nie kwi 10, 2011 18:10 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Oj 70 metrów to już jest gdzie pobiegać :)
Fajnie że koty okoliczne posterylizowane, zdrowe i budkę mają :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie kwi 10, 2011 18:13 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

gosiaa pisze:Oj 70 metrów to już jest gdzie pobiegać :)
Fajnie że koty okoliczne posterylizowane, zdrowe i budkę mają :)

może będzie okazja schudnąć :mrgreen: Shibasek jest w ciągłym ruchu i tylko wiszący tłuszczyk mu się na brzuchu trzęsie jak biega :)
a w kawalerce było fajnie, wszystko w zasięgu ręki i wzroku 8) :mrgreen:

mokkunia

Post » Pon kwi 11, 2011 6:48 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Niech sie szybko aklimatyzują, bo za chwile kolejne zmiany w ich zyciu ;)
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pon kwi 11, 2011 8:07 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

70 metrów! super :ok:
to są 2 czy 3 pokoje?
jejku jak ja marzę o przeprowadzce... :roll:

kciuki trzymam za wszystko :ok: :ok: :ok:

Ania a na kiedy Ty masz termin porodu?
Obrazek

magdaradek

Post » Pon kwi 11, 2011 11:21 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

3 pokoje :) i wg aktu notarialnego garderoba, ale malusia, więc została schowkiem ;) i 2 piwnice :) Naprawdę szok jak się przeprowadzi z kawalerki. Z TŻtem ciągle się szukamy ;) mimo iż jeden pokój jeszcze pusty stoi i będzie stał, bo to Julkowy, będzie czekał z urządzeniem aż mały trochę podrośnie i wtedy się przeprowadzi :)

Juluś waży już prawie 3kg :) i planowo powinien być na świecie 13 maja, ale myślę, że będzie wcześniej :) chociaż chciałabym, żeby do maja siedział w brzuchu grzecznie, choćby do 1 maja :)

A Bunia dziś w nocy wyszła spod łóżka i spała w Julkowym łóżeczku :roll:

I jeszcze z dobrych wieści - Wiesiek robi dziś balkon kotom :) :ok:

Patka chudziutka, lekka jak piórko, dziś przywieziemy wagę to zobaczymy ile znowu straciła na wadze :( Futerko ma chorego kotka :( kostki sterczące :( ale dzielna jest, po peritolu je ładnie, w nocy udeptuje poduszkę TŻta i mruczy i liże go po twarzy :1luvu: Każdego dnia czekam na cud, żeby odbiła od tego dna i żeby zaczęło być lepiej...

mokkunia

Post » Pon kwi 11, 2011 12:52 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

oj to już niedługo Juleczek na świecie będzie :)
3 kg, to za miesiąc kawał chłopa z niego będzie 8O
Obrazek

magdaradek

Post » Wto kwi 12, 2011 5:38 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

A my mamy zabezpieczony balkon :dance: :dance: :dance:
jest piękny :1luvu:
jak ktoś nie ma jeszcze zabezpieczeń to polecam usługi Wieśka - pełen profesjonalizm i super estetyczne wykonanie :1luvu:
chłopaki już wczoraj wieczorem wychodzili, mimo iż zimno było, mokro i ciemno
i dziś nad ranem też :lol:
podoba im się :ok: u nas dużo ptaków jest no i widok lepszy niż w poprzednim mieszkaniu, bo kilka pięter niżej :)
spróbuję w najbliższym czasie porobić fotki :)

mokkunia

Post » Wto kwi 12, 2011 5:42 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Fotki koniecznie!!!
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]