SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY - KOTełkowa Drużyna

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 27, 2010 15:55 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

alessandra pisze:a nie prawda, bo w południe wyszło piekne słońce, az żal mi było wracać na Dolny Śląsk-chociaż u św. Pietra nie najlepsze mam chody, to jednak słoneczko świeciło :mrgreen:
poczekamy jak wysuszy sie trochę, to może po jakies odpadki ciastkowe podjedziemy? 8) :spin2:

Wyglada na to, ze nie po odpadki ale po ciasteczka :wink: Chociaz ja juz sama nie wiem czy to ja mam ciastka taczką zawieźć do Ciebie , czy to Ty po ciastka przyjedziesz do mnie 8)
Ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu bo jeszcze nie wiadomo komu te ciastka przypadna....do schrupania :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw maja 27, 2010 16:25 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

a phuj, niedźwiedzia nie jemy :strach: :lol: :wink:
a po ciasteczka w te czy wewte taka sama droga, myśle,ze zadryndam, jak na miejsu będziemy, wybieramy sie jutro, jak będzie Ci wygodniej, nie wiem tez , jak z drogami tymi pomniejszymi

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw maja 27, 2010 17:27 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

alessandra pisze:a phuj, niedźwiedzia nie jemy :strach: :lol: :wink:
a po ciasteczka w te czy wewte taka sama droga, myśle,ze zadryndam, jak na miejsu będziemy, wybieramy sie jutro, jak będzie Ci wygodniej, nie wiem tez , jak z drogami tymi pomniejszymi

alessandro, jutro jest piątek, licytacja kończy sie w sobote o 21, a w niedziele......jade do Sosnowca na komunie mojego bratanka :placz: ....i co? znowu nici ze spotkania :evil:

Iweta

Post » Pon maja 31, 2010 12:26 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

Ja tak się tak zastanawiam... czy alessandra to Twoja znajoma, która na Naszej klasie ma te piękne zdjęciazwierzaków, których mogę zobaczyć tylko miniaturki? :D Jeśli tak to udostępnij proszę chociaż te do oglądania, bo mnie skręca aż :D
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon maja 31, 2010 12:30 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

Afatima pisze:Ja tak się tak zastanawiam... czy alessandra to Twoja znajoma, która na Naszej klasie ma te piękne zdjęciazwierzaków, których mogę zobaczyć tylko miniaturki? :D Jeśli tak to udostępnij proszę chociaż te do oglądania, bo mnie skręca aż :D

Myslę, że to ta sama osóbka :wink: Wyslij zaproszenie to specjalne konto , które Ola założyła dla kotów w potrzebie :ok:

Iweta

Post » Pon maja 31, 2010 14:20 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

Afatima, to sem ja :wink: , zapraszam do znajomych na nk i polecanie bidulinków :D

Iwonko, myslę,ze w końcu się spotkamy, choć nijak nie wychodzi od jakis kilku.... miesięcy :roll: 8O :wink:
co tydzień jestesmy w Twoich stronach :ok: :piwa:

alessandra

Post » Pon maja 31, 2010 14:52 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

A gdzie na nk są te społeczności kociarskie.
Bo zupełnie nie wykorzystuję tego miejsca

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon maja 31, 2010 15:04 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

jako takich to chyba nie ma , pare profili jest schroniskowych i parę osób, które, jak ja, załozyło profil ze zwierzakami (stwierdziłam,ze mozna pozytecznie nk wykorzystać :wink: ), Lidka, zapraszam do mojej galerii slepaczków i innych wyjatkowych futerek- oglądanie dla znajomych 8) :wink:

http://nasza-klasa.pl/profile/18757875/gallery

i proszę , polecajcie futerka, wiele z nich już znalażło domy, ale wiele wciaz czeka

alessandra

Post » Pon maja 31, 2010 15:08 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

alessandra pisze:Afatima, to sem ja :wink: , zapraszam do znajomych na nk i polecanie bidulinków :D

Iwonko, myslę,ze w końcu się spotkamy, choć nijak nie wychodzi od jakis kilku.... miesięcy :roll: 8O :wink:
co tydzień jestesmy w Twoich stronach :ok: :piwa:

No ja juz trace nadzieję, chyba szybciej sie spotkamy jak znowu ja przyjade do Ciebie :lol:

Przy okazji znalazło sie kilku zainteresowanych N-K :wink: Lidka marsz na N-K :D

Edit: nie wiem czy teraz bez bodźca ciasteczkowego dasz rade dojechać 8)

Iweta

Post » Pon maja 31, 2010 16:45 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

do edit: :torte: zawsze mamy w zapasie :mrgreen:

Iwonko, podpisałam, wstaw moze petycję i tutaj do podpisu :ok:

alessandra

Post » Pon maja 31, 2010 20:17 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

Dziewczyny , bardzo prosze o podisanie petycji :D

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5440

Żeby podpis został zweryfikowany, nalezy odebrac e-maila , kliknąc w podany link i wpisać kod :wink:

Iweta

Post » Wto cze 01, 2010 10:14 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

Kurczę, ja dalej nie dostałam maila zwrotnego z kodem. :(

Edit: właśnie przyszedł mail.... już potwierdzone.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto cze 01, 2010 12:03 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

Afatima pisze:Kurczę, ja dalej nie dostałam maila zwrotnego z kodem. :(

Edit: właśnie przyszedł mail.... już potwierdzone.

alessandra pisze:oczywiście podpisane :ok:

Dziewczyny bardzo dziekuje :ok:

Iweta

Post » Śro cze 02, 2010 23:09 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- uczymy się żyć inaczej

Zapraszam na bazarek dla Kociej Chatki :ok: viewtopic.php?f=20&t=112179

Iweta

[poprzednia][następna]