Moderator: Estraven
Rachelinka pisze:Tak biedny kocio! Duzi podli manicure mu chcieli zrobic a on nie mial ochoty na kosmetyke wiec trza bylo gryzac podlych duzych!
Rachelinka pisze:
Bylismy u weta na ciachaniu pazurkow i wiecie co? Odbyl sie rozlew krwi, ja jestem ugryziona w palec, moj Tż takze w palec a Boniek strasznie rozsyczany, ale podobala musie wycieczka samochodem wiec powiedzmy ze wyszlismy na zero i po malym rybkowaniu juz nie jest na nas obrazony![]()
MarciaMuuu pisze:Rachelinka pisze:
Bylismy u weta na ciachaniu pazurkow i wiecie co? Odbyl sie rozlew krwi, ja jestem ugryziona w palec, moj Tż takze w palec a Boniek strasznie rozsyczany, ale podobala musie wycieczka samochodem wiec powiedzmy ze wyszlismy na zero i po malym rybkowaniu juz nie jest na nas obrazony![]()
To weterynarz was pogryzł?
A szczepiony był?
Rachelinka pisze:MarciaMuuu pisze:Rachelinka pisze:
A szczepiony był?
Heh? A ja wiem? To pani wet byla...wygladala na zdrowa..ale tak precyzujac to Bonio jest gryzoniem
MarciaMuuu pisze:Rachelinka pisze:MarciaMuuu pisze:Rachelinka pisze:
A szczepiony był?
Heh? A ja wiem? To pani wet byla...wygladala na zdrowa..ale tak precyzujac to Bonio jest gryzoniem
Ja bym sprecyzowała, że Bonio jest...kotem, a nie jakims tam gryzoniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, maeria89, Meteorolog1 i 895 gości