Słodziaczek Zuzia (*)i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 49

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 13, 2020 22:05 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:Żabka naprzeciw mnie była czynna nawet wczoraj. Mimo braku innych klientów (w mojej okolicy emeryci z założenia nie kupują w Święta) między 10 a 12 z założenia nie wpuszczano młodszych

U mnie nawet nie wiem czy była otwarta czy nie. Ta żabka koło mnie ogólnie jest dziwna. Nic sobie nie robią z zakazów i nakazów i nie widziałam , żeby jakoś specjalnie przejmowali się ilością osób w sklepie czy zakładaniem rękawiczek. Ale czego oczekiwać od najemców i prywaciarzy dla których liczy się przede wszystkim zysk, kasa.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon kwi 13, 2020 22:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Anna2016 pisze:Zuzieńko i Polusiu :1luvu: :1luvu:
Ciociu spokoju jutro w pracy!
Zunia

Dziękuję Zuniu bardzo się przyda.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 13, 2020 23:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Zuziu, ale miałyście z Polą fajne przygody! Wasza Duża swietnie to wymyśliła :ok:
Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto kwi 14, 2020 7:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Żabka na moim osiedlu bardzo przestrzega jak i godzin taki higieny. Mają szybę, na wejściu jest dozownik z płynem odkażającym i wiszą foliowe rękawiczki.
Kilka dni temu zgapiłam się co do godzin i zostałam grzecznie wyproszona że sklepu pomimo tego, że nikogo w sklepie nie było.
Liczba osób też jest przestrzegana.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto kwi 14, 2020 8:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Raczej wszystkie sklepy są prywatne, nie państwowe. A podejście zależy od konkretnych ludzi.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto kwi 14, 2020 9:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:A co smacznego jadły koteczki? :201461 :201461

Idziesz jutro Ewciu do pracy? Bo ja tak. Niby fajnie siedzieć w domu, ale mnie już nosi. Jeszcze trochę i mi krążenie w nogach ustanie od siedzenia na dupince.

Tak jutro normalnie wracam do pracy.

Mam nadzieję że ludzie nie rzucą się po świętach na sklepy żeby uzupełnić zapasy :roll:

Nie ale napewno by pospacerować bo do sklepu wolno.

ja chodzę do takich sklepów gdzie spacerować sie nie da , bo sa małe i wpuszczają po 1 lub 2 osoby :) , a do sklepu dzisiaj muszę iść po mleko, bo mi sie kończy , a ja bez niego nie moge sie obyć
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto kwi 14, 2020 12:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

No u nas żabka też ładnie dba o ilość klientów i rękawiczki i płyn.
Naprawde nie ma sie do czego przyczepić.
Ale wiadomo z tym jak wszędzie - różnie bywa.
Mam nadzieje ze w żabce taka baza do barszczu bedzie bo nie chce mi sie nigdzie dalej ruszac po 1 rzecz:|
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pt kwi 17, 2020 9:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Że różnie bywa, to oczywiste. I nie zawsze klienci są po złej stronie. Wczoraj napisałam do Kauflanda. Nie może tak być, jak jest. Wózki są na dwuzłotówki, a powinny stać luzem. Pan z ochrony podchodzi do klienta w kolejce i daje mu do ręki numer. To albo zachowujemy dystans, albo to jest pic. Na razie nie dostałam odpowiedzi, zresztą nie na odpowiedzi mi zależy, tylko na zmianie w sklepie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt kwi 17, 2020 12:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Nie wchodzę , nie piszę bo znów mam doła . Po środowej nocce gdy wróciłam rano do domu nie mogę sobie miejsca znaleźć. Wszystko mi przeszkadza i wszyscy , płaczę bez powodu i nie jestem w stanie nad tym zapanować. Chyba znów potrzebuję wizyty u pani doktor i chyba zamówię ją sobie onlaine w przyszłym tygodniu. Potrzebuję leków by przetrwać ten czas. Po lekach naprawdę czułam się świetnie a bez nich moje nerwy znów siadają.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt kwi 17, 2020 12:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Nie wchodzę , nie piszę bo znów mam doła . Po środowej nocce gdy wróciłam rano do domu nie mogę sobie miejsca znaleźć. Wszystko mi przeszkadza i wszyscy , płaczę bez powodu i nie jestem w stanie nad tym zapanować. Chyba znów potrzebuję wizyty u pani doktor i chyba zamówię ją sobie onlaine w przyszłym tygodniu. Potrzebuję leków by przetrwać ten czas. Po lekach naprawdę czułam się świetnie a bez nich moje nerwy znów siadają.

Moze nie powinnaś ich odstawiać w tych czasach. Wizyta to dobry pomysł.
Trzymaj sie Ewciu :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt kwi 17, 2020 16:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

:201428
Faktycznie teraz ciężki czas. Jak potrzebujesz Ewciu leków, to zamawiaj wizytę, nie ma się co męczyć.

Obrazek
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt kwi 17, 2020 17:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MB&Ofelia pisze::201428
Faktycznie teraz ciężki czas. Jak potrzebujesz Ewciu leków, to zamawiaj wizytę, nie ma się co męczyć.

Obrazek

Koniecznie zamów wizytę!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt kwi 17, 2020 19:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Nie będę się powtarzać. Jak coś to zawsze możesz zadzwonić i wyrzucić z siebie wszystko. Wysłucham, wesprę jak potrafię najlepiej.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Sob kwi 18, 2020 8:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moja lekarka do mnie zatelefonowała (telefonowałam po receptę, pani mi powiedziała, że lekarka będzie rozmawiać), posłuchała, porozmawiała, dała e-receptę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]